Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

3402514662536911491183.png

7589014662543251491183.png

2216714662536911491183.png

3594514662536911491183.png

3408114662536911491183.png

3896414662536911491183.png

4458814662536911491183.png

5943314662543251491183.png

My, Sky-Island jesteśmy na rynku serwerów od niedawna. Właściwie serwer został otwarty 17 czerwca 2016 roku. Założyliśmy ten serwer głównie dla graczy, dbając o prawie każdy szczegół  Słowo "każdy" oznaczało w tym przypadku to, że na serwerze będą pojawiać się co jakiś czas różne nowości, od drobnych zmian na czacie lub komendach, kończąc na głosowaniach, w których będą głosować gracze, co chcieliby zobaczyć na naszym serwerze nowego. Głównym trybem gry na serwerze jest SkyBlock. Musisz przetrwać na małej wyspie, zarabiać pieniądze kopiąc cobblestone'a, czy uprawiać roślny a nawet prowadzić własny sklep na wyspie! Do tego służy nam plugin ChestShop, dzięki któremu gracze mogą w dowolny sposób budować sklep i dodwac do niego dowolne itemy! Drugoplanowym trybem jest PVP oraz Parkour. Na PVP zabijasz innych graczy, aby dostać z nich itemy, lub walczyć dla przyjemności, czy też ćwiczyć swoje umiejętności przed
różnymi eventami. Tak samo jest w przypadku Parkour'a. Co jakiś czas Administracja przeprowadza eventy na różnych eventowych arenach np. (Spleef, Sniezki, PVP, Parkour, Labirynt, Wyscig, BoatRun itp...) Mamy nadzieję, że nasz serwer się spodoba, i zostaniesz tu na dłużej!    

2883014662543251491183.png

7220214662536911491183.png     3611614658521131491183.jpeg
                                                                          9912714662536911491183.png     3611614658521131491183.jpeg
                                                                          4466214662548371491183.png       3611614658521131491183.jpeg

3215014662543251491183.png

9198114662557621491183.png

8997014658919361491183.png

1501214658919361491183.png

8338114658919361491183.png

4660614662557621491183.png

1093514663653731491183.png

7393314663653731491183.png

7362114663653731491183.png

2191514663653731491183.png

3543814667818281491183.png

9551414667818281491183.png

6689814667818281491183.png

5882714667818281491183.png

3569314667818281491183.png

9306414667818281491183.png

6651314658504441491183.jpeg

To ja Grands. Masz dobry wzrok! :)

Opublikowano

Kompletnie nie polecam spawn 2/10 wgl nie ogarnięty brak dropu z cobbla nic autorskiego nie ma vip svip p2w nawet rangi właściciel nie ma jak zacząłem coś tłumaczyć to dostałem bana.

Dam edita by nie nabijać postów i nie refreshować tego shitu.

@Edit

Aktualnie nie mam swojego serwera i mam prawo na mpc wypowiedzieć swoją opinie serwer który nie ma nic autorskiego nie ma prawa się wybić. Nie pisałem o żadnym easyhc tylko według mnie na skyblocku podstawa to handel więc sklep powinien być jak najbardziej rozbudowany błędów może i nie ma bo nie ma także nic autorskiego. Na każdym serwerze jest ranga zamiast samego op. Moja arogancja? Ciekawi mnie to ponieważ nie przeklinałem, nie obrażałem ani nic tego typu.

Opublikowano

Prosze! Wrócił wielki poszkodowany hejter, który jest PseudoEkspertem ;) 1. Spawn innym pasuje, nikt nie narzeka 2. Oganięty jest, nie ma żadnych błędów - kompletnie nie wiem o co ci chodzi 3. To skyblock a nie easyhc 4. Nic autorskiego? 2/3 serwerów nie ma nic autorskiego 5. VIP i SVIP kupiło już 7 osób, lecz nie było ich na serwerze w czasie twojego 'wykładu" 6. Po co ranga właściciel skoro jest coś takiego jak [OP] - nie wiem czy spotkałeś się z takim określeniem 7. Bana dostałeś za: "Bajkopisarz" ponieważ twoja arogancja mnie rozwalała śmiechem :D I nie potrafisz przebaczyć, że na moim serwerze nie jest tak jak na twoim - sr, ale innym się podoba ;) PS. wiem, że dostane pkt ostrzeżenia, ale przed PSEUDOekspertami trzeba się chronić ;)

@edit 

MagisterMagi Kto powiedział, że serwer, który nie ma nic autorskiego nie ma prawa się wybić? Aktualnie pracuję nad autorskimi eventami, ale skąd

taka zasada? Powinna się liczyć jakość rozgrywki a nie jakieś autorskie pluginy/skrypty które wnoszą więcej problemów niż pożytku.

Sprawa 2 - Owszem, skyblock to handel - ale skoro handel to po co sklep ma być jak najbardziej rozbudowany? W sklepie są materiały

takie, z których można pozyskać innym. W tym momencie jest to ułatwiania graczom rozgrywki, duże ułatwianie - a już były opinie, że

sklep na serwerze jest duży... Co do rangi - Po co mam tworzyć jakąś głupią rangę [Właściciel] lub [Admin] skoro ona do gry nic nie wnosi?

Po co na serwerze mam się lansować, że jestem właścicielem... OP  = czerwony nick, i jakoś mnie każdy rozpoznaje. Nikt nie powiedział

że obrażałeś lub przeklinałeś. Wszedłeś na serwer i zaczynałeś prowadzić wykład co jest nie tak, jak powinien wyglądać serwer skyblock.

Zrozum - ja na skyblockach gram bez przerwy od 3 lat (xyz) Mówi ci to coś? Najlepsze polskie skyblocki

I w tych latach wiem gdzie i co powinno być, co i jak powinno wyglądać.

Opublikowano

­

Kompletnie nie polecam spawn 2/10 wgl nie ogarnięty brak dropu z cobbla nic autorskiego nie ma vip svip p2w nawet rangi właściciel nie ma jak zacząłem coś tłumaczyć to dostałem bana.

Dam edita by nie nabijać postów i nie refreshować tego shitu.

@Edit

Aktualnie nie mam swojego serwera i mam prawo na mpc wypowiedzieć swoją opinie serwer który nie ma nic autorskiego nie ma prawa się wybić. Nie pisałem o żadnym easyhc tylko według mnie na skyblocku podstawa to handel więc sklep powinien być jak najbardziej rozbudowany błędów może i nie ma bo nie ma także nic autorskiego. Na każdym serwerze jest ranga zamiast samego op. Moja arogancja? Ciekawi mnie to ponieważ nie przeklinałem, nie obrażałem ani nic tego typu.

Może sam zrób coś więcej niż kolejne gówno hc, które tylko zapycha listę minecraftowych serwerów i przez to trudno znaleźć porządnych serwer. Prezentacje jaką zrobiłeś to gówno, a wszelakie sety i vipy to śmiech, spawn robiony na szybko, a na swoim serwerze pewnie też masz gówno-drop z cobbla czy stone, które jest największym gównem jeżeli chodzi o modyfikacje w minecraft.

Jeszcze boisz się posta napisać i edytujesz, bo Ci gracze uciekną na jakiegoś skyblocka.

Nie musisz obrażać ani wyzywać czy przeklinać, by bana dostać - wystarczy Twoja obecność. Takich ludzi jak Ty nie rozumiem, może mi wyjaśnisz? Robicie najgorszy typ serwerów, mało wkładu i ,, orginalność '' jest tylko w jakiś płatnościach, armatkach czy jakiś generatorach lub murkach, a po za tym serwer jest mega nudny. Po godzinie masz wszystko i tyle z gry, a do tego plujecie jadem na inne serwery i to nawet nie z tej samej kategorii. Przez Ciebie minecraft jest gówniany i nic dziwnego, że połowa ludzi go wyzywa jak pojawia się serwer, którego zgniecie pierwszy lepszy, normalny freebuild.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Serwer nie posiada żadnego apektu który miałby przytrzymać gracza dłużej , pozatym całkowicie gorszy spawn od prezentowanego wyżej na fotografi Zobaczymy co czas pokaże ... 4/10

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

Opublikowano

Serwer nie posiada żadnego apektu który miałby przytrzymać gracza dłużej , pozatym całkowicie gorszy spawn od prezentowanego wyżej na fotografi Zobaczymy co czas pokaże ... 4/10

Być może, ale dlaczego nie mamy apektu który miałby przytrzymać gracza na dłużej? Dużo lubi klasyki ;)

Co do spawnu to już przed napisaniem twojego posta zapadła decyzja, że będzie inny :)

Opublikowano

Jeśli poszukujesz kogoś, kto jest online 24/7 irytując wszystkich dookoła..
Jeśli poszukujesz administratora, który z wielką chęcią zDoSuje wszystkich Twoich graczy..
Jeśli poszukujesz komika, który będzie przerzucał wszystkich między kanałami na TeamSpeaku i puszczał głośno dziwnie dźwięki..
I jeśli chcesz dostać w bonusie Helpera, który osiągnął limit skarg w ciągu godziny, a spotkanie go na serwerzem graniczy z cudem..

To GoldenCraft aka Kavku nadaje się idealnie! :D

@topic

Myślę, że jak poprawicie spawn i wizualnie reklamę to przyciągniecie graczy. :)

Opublikowano

@KondziouPL Ten dalej będzie kłamał i kontynuował, ty chcesz mnie człowieku z błotem zmieszać czy jak? Gdybym chciał, to twój serwer by już dawno padł niezrównoważony człowieku psychicznie, komika udajesz tylko i wyłącznie ty, sprzedając mój Adres IP. :) Wszystkich przerzucał między kanałami na TeamSpeaku? Kogo? Kolegę? To są ci wszyscy?

Nie jestem Online 24/7.. Irytuje wszystkich dookoła? Jedynie z tego co zauważyłem to przez kilka ostatnich dni, bo mi rangę zabrałeś bez podstawnie, dostałeś 1 skargę od Helperki, 1 od gracza to wystarczyło by zabrać mi rangę i wszystko na co pracowałem przez 2 miesiące przykładając się jako Helper, ty to w dupie tam masz.

Śmieszne, że piszesz o ddosowaniu, skoro żadnego z twoich graczy nawet nie dotknąłem. Nie będę pisał kto chciał mój adres ip sprzedać lub wykorzystać w jakiś sposób. (Dobrze, że był to VPN, bo na twoim Team Speaku ludzie by musieli używać Vpn,a by móc swobodnie korzystać z internetu bo sprzedajesz ludziom ich adresy ip.. Puknij się.

Dodam, że osobą która puszczała geniuszu dziwne dźwięki był Terqs, osiągnąłem limit skarg w ciągu godziny? Nie wydaje mi się. Poniżasz się człowieku, ciągnij to dalej. :)

Osoba UP, jest Właścicielem serwera SkyUP, w którym już kilka Helperów zostało wywalonych na zbity pysk, szkoda tylko że tak późno o tym się dowiedziałem. 

Osoba również bez powodu zablokowała mój adres ip (Vpn), który został zablokowany na VPS. Ani dostępu do strony, ani forum, ani serwera, ani ts3, czym zasłużyłem na owego bana? Czym? Siedziałem sobie swobodnie gadając i grając nagle wywaliło.. Oj Krynio.. :) Przyszedł on po tej blokadzie na kanał do nas, zapytałem się go po co przyszedł to powiedział, że może etec, a głównie jak zapytałem go o co chodzi z ową blokadą to Kryniuś mi bana wlepił permamentnego za naruszanie Regulaminu..

@topic Ile graczy na serwerze gra? :P

image.png

Opublikowano

Już sprzedaję Twój adres Ip xD Cały świat chce go kupić. Panie, nie jesteś pępkiem świata. Mam czuć groźbę? :)

Pewnie, że nie jesteś xD O to w tym chodziło. Iroooonia! I to do tego stopnia nie jesteś, że jak pewnego dnia przyszedłeś i pytałeś się co tam na serwerze to dowiedziałeś się, że jest po końcu edycji i jest wyłączony od tygodnia xD Tak się interesujesz tym co się dzieje. Helper. Jak nic dobry administrator. Tak niesamowicie się przykładałeś. Skarga - upomnienie, skarga - upomnienie, skarga - upomnienie i tak dalej. Co ty myślałeś, ze tak do końca życia będziesz sobie robił to samo, a ja będę tylko upominał?

Mnie nie bawiło, jak nie mogłem się połączyć z serverem. Myślę, że Sektrosa, Terqsa, czy innych graczy tym bardziej nie.

Chcesz coś jeszcze na kogoś zrzucić? :D Na jedna osobę nie za mało trochę? :D

To ostatnie mało co ma do Kavka, jako helpera. Owszem, jestem właścicielem i dlatego po koleżeńsku odradzam tego bohatera sezonu. Zresztą widać, jak chaotyczne są jego wypowiedzi. Tak samo jak i on sam. Mówiłem już, że jestem władcą internetu i mogę zablokować wszystko? Tak. Dlatego zablokowałem mu adres IP xD  A czym zasłużyłeś na bana już dobrze wiesz. Same Dosy to wystarczający powód.

I teraz tak na koniec, jako wisienka na torcie. Poszukaj co to jest ironia, może troche o metaforach. Potem jeszcze raz mojego posta i swoje wypocinki ;D

Opublikowano

Nick w grze: RiczardYT

Moim zdaniem klasyk jest dobrym pomysłem ale jak pluginy są w 100% ogarnięte.

Dla mnie czat jest strasznie pomieszany kolory.

Jeśli robisz klasyczny to musisz mieć epicki spawn który jest wizytówką serwera.

Strasznie mnie odstrasza klocek z drewna i ta ciasna przestrzeń z szkłem i płotkami.

Jeśli potrzebujecie pomocy piszcie na PW.

baner2.png

Opublikowano

Spawn już poprawiony ;) Ten kloc z drewna był tymczasowy :D 

@DaltonE jednak z tym epickim spawnem się dużo pomyliłeś :D

Opublikowano

@KondziouPL Ten dalej będzie kłamał i kontynuował, ty chcesz mnie człowieku z błotem zmieszać czy jak? Gdybym chciał, to twój serwer by już dawno padł niezrównoważony człowieku psychicznie, komika udajesz tylko i wyłącznie ty, sprzedając mój Adres IP. :) Wszystkich przerzucał między kanałami na TeamSpeaku? Kogo? Kolegę? To są ci wszyscy?

Nie jestem Online 24/7.. Irytuje wszystkich dookoła? Jedynie z tego co zauważyłem to przez kilka ostatnich dni, bo mi rangę zabrałeś bez podstawnie, dostałeś 1 skargę od Helperki, 1 od gracza to wystarczyło by zabrać mi rangę i wszystko na co pracowałem przez 2 miesiące przykładając się jako Helper, ty to w dupie tam masz.

Śmieszne, że piszesz o ddosowaniu, skoro żadnego z twoich graczy nawet nie dotknąłem. Nie będę pisał kto chciał mój adres ip sprzedać lub wykorzystać w jakiś sposób. (Dobrze, że był to VPN, bo na twoim Team Speaku ludzie by musieli używać Vpn,a by móc swobodnie korzystać z internetu bo sprzedajesz ludziom ich adresy ip.. Puknij się.

Dodam, że osobą która puszczała geniuszu dziwne dźwięki był Terqs, osiągnąłem limit skarg w ciągu godziny? Nie wydaje mi się. Poniżasz się człowieku, ciągnij to dalej. :)

Osoba UP, jest Właścicielem serwera SkyUP, w którym już kilka Helperów zostało wywalonych na zbity pysk, szkoda tylko że tak późno o tym się dowiedziałem. 

Osoba również bez powodu zablokowała mój adres ip (Vpn), który został zablokowany na VPS. Ani dostępu do strony, ani forum, ani serwera, ani ts3, czym zasłużyłem na owego bana? Czym? Siedziałem sobie swobodnie gadając i grając nagle wywaliło.. Oj Krynio.. :) Przyszedł on po tej blokadzie na kanał do nas, zapytałem się go po co przyszedł to powiedział, że może etec, a głównie jak zapytałem go o co chodzi z ową blokadą to Kryniuś mi bana wlepił permamentnego za naruszanie Regulaminu..

@topic Ile graczy na serwerze gra? :P

Co do tematu... :D Serwer powstał tydzien temu i na serwerze gra 6 - 15 osób. Staramy się aby było więcej ;)

Opublikowano

­5/10. Średniaczek. Spawn jest okej, ale przy takiej popularności na tworzenie serwerów SkyBlock to prezentacja jak i spawn zbytnio nie powala. Jest poprawnie, jest okej, można miło grać, ale nie jest to coś wybitnego.

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...