Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sygnaly Swietlne - Niebieskie

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

PYTANIE Z CZYSTEJ CIEKAWOSCI.

Jaką kara będzie Dla mnie jakbym jechał z kogutem niebieskim na dachu? Jakiś mandat albo coś? Jeśli nie jestem w policji? A bym się nim bawił?

Opublikowano

Nic ci nie zrobią, ja jak sie tak bawiłem, to za każdym razem jak przekraczałem 150km/h to odpuszczali, czyli im nie zależy. Tylko radze zdjac tablice.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jak to nic nie zrobią?  Nie pieprz mu bzdur, za łamanie przepisów drogowych odpowiada sie karnie. 

Nie mając pozwolenia na używanie jakichkolwiek uprzywilejowanych znaków świetlnych można trafić do 14 dni do aresztu, zaliczyć mandat albo kolegium czy innego typu karę, z przepadkiem sygnalizacji świetlnej czy dźwiękowej ( syreny i sygnały ze zmiennym tonem )  włącznie. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Witam.

PYTANIE Z CZYSTEJ CIEKAWOSCI.

Jaką kara będzie Dla mnie jakbym jechał z kogutem niebieskim na dachu? Jakiś mandat albo coś? Jeśli nie jestem w policji? A bym się nim bawił?

Szczerze? To zależy od samochodu ( nie pytaj skąd to wiem xddd ). Jako przykład napiszę - że czarnej beemki 530D z kogutami na dachu nie zatrzymają, ale Sante Fe już tak. Co ci zrobią? Nic, trochę się pośmieją, może mandacik, ale ryzyko jest małe.

Jak to nic nie zrobią?  Nie pieprz mu bzdur, za łamanie przepisów drogowych odpowiada sie karnie. 

Nie mając pozwolenia na używanie jakichkolwiek uprzywilejowanych znaków świetlnych można trafić do 14 dni do aresztu, zaliczyć mandat albo kolegium czy innego typu karę, z przepadkiem sygnalizacji świetlnej czy dźwiękowej ( syreny i sygnały ze zmiennym tonem )  włącznie. 

Nie byłbyś sobą gdybyś nie popsuł komuś dobrego humoru, już musisz wprowadzać ponurą atmosferę do pogaduszek... XDD

Opublikowano

A co mam sie śmiać z głupoty publikowanych postów i przytakiwać bzdurnym wypowiedziom ?  Skoro tak jest napisane w prawie o ruchu drogowym jak i w przepisach a ktoś inny wręcz zaprzecza że za to nic nie grozi to jak widać świadomie wprowadza pytającego w błąd podając mu nieprawdziwą informacje.  

Ty też jak widać nie masz kompletnie pojęcia o przepisach i świadomie pisząc bzdury wprowadzasz go w błąd. 

p.s. To nie twój interes jak ja się wypowiadam, morda w kubeł i pilnuj tematu wypowiedzi a nie truj mi tu swoimi smętkami zwłaszcza że jesteś jak widac nikim na forum random z wyboru, masz problem wyjdź z forum i sobie strzepnij. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

A co mam sie śmiać z głupoty publikowanych postów i przytakiwać bzdurnym wypowiedziom ?  Skoro tak jest napisane w prawie o ruchu drogowym jak i w przepisach a ktoś inny wręcz zaprzecza że za to nic nie grozi to jak widać świadomie wprowadza pytającego w błąd podając mu nieprawdziwą informacje.  

Ty też jak widać nie masz kompletnie pojęcia o przepisach i świadomie pisząc bzdury wprowadzasz go w błąd. 

Czekam aż oddziały specjalne mnie aresztują za wprowadzanie użytkownika mpc w błąd. :v

p.s. To nie twój interes jak ja się wypowiadam, morda w kubeł i pilnuj tematu wypowiedzi a nie truj mi tu swoimi smętkami zwłaszcza że jesteś jak widac nikim na forum random z wyboru, masz problem wyjdź z forum i sobie strzepnij. 

Zamiast publicznie poniżać swoją osobę, wystarczyło siedzieć cicho, choć minus byłby taki, że nie miałbym z czego konać. XDDD Nie unoś się tak kolego to szkodzi zdrowiu.  xD  xD

Jeśli kolega ma czarną beemkę i założy niebieskiego koguta, daję słowo - że dopóki borowiki tego nie zauważą - nic mu nie grozi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...