Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] 4Story Hack By Expo_Botter

wrboy1210

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, może to wina systemu. W każdym razie pamiętaj, by nie włączać funkcji hacka podczas ładowania się gry, a dopiero wtedy, gdy już będziesz na swej postaci.

off

Opublikowano

Jak już jesteś zalogowany odpal hacka.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Mi tez No Function ;/ A , moze to cos ma wspólnego z bypassem ? Ze trzeba wgrywac??

johncena2kopia.jpg
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cheat juz nie dziala. Druzyna EPVP robi Cheata (w pelni darmowego) pod 32 bity i 64 bity! za miesiac powin wyjsc. Wiec uzbroic sie w cierpliwosc.

c34856f7f6ff408cbb8f6ba54fbcfa2c.0.gif
Opublikowano

@matimati

Pomysl co piszesz team epvp robi cheata pod 32 bity dla polakow i swoich szwabow...

Darek (Dark Paradise) Sam napisal ze teraz jest tak ciezko zrobic haxa pod 32 bity ze jest to conajmniej niemozliwe przy terazniejszym akutalizowanym HS.

Funkcje jezeli wyjdzie owy haX najprawdopodobniej beda posiadaly takie opcje jak : dmg, speed, tynk, no miss, unbesigar, eliksir szczescia. Moze dodana co najwyzej wpisywanie skillow. W co watpie oczywiscie.

32 Bity z chodzi na psy nikt juz niechce robic do tego systemu haxow z przyczyn prostych jest zbyt trudno dla nich =/

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...