Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oryginalna strona elitemt2.org

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Przeglądając syf na dysku trafiłem na stronę serwera elitemt2 którą z racji upadku serwera postanawiam wrzucić.

Stan strony z dnia 2012-11-03 02:32

Gdyby ktoś postanowił stronę wykorzystać na własnym serwerze w katalogu "home\admin\domains\elitemt2.org\public_html\forum\cache" należy usunąć shella który kryje się pod plikiem "404.php"

Stronę zamieszczam w celach edukacyjnych

Czekam na posty typu "Mam już od 5 lat " :D

https://mega.nz/#!C45yBBIS!jckSnVw_sLl-ERJfqnzCpKQhn4_jY-UYaqlAlyLRTo8

Skan:

https://virustotal.com/pl/file/95463f012e05599eb63e57f8e194c133cf006bc8200888116f8846bc86c42119/analysis/1466352638/

64562221938.png

Opublikowano

To teraz czekamy na osoby, które tu będą p********, że strone już mają dawno, że jest ona c*****a i że jestes chujem bo ja wrzucasz na takie zjebane forum.

Strona niczego sobie z tego co pamiętam z wyglądu więc pewnie ktoś sobie wykorzysta, osobiście nie jestem zwolennikiem korzystania z gotowców :D 

Opublikowano

­harnaś, ty dużo kłapiesz swoją jadaczką, a tak mało potrafisz .

Strona cud miód. Dobry strukturalny kod.

@2x DOWN
@Ceesee

myślisz pajacu, że ją w ogóle ściągałem ? w tych czasach tylko znaliście strukturalny kod więc to był strzał żeby warna nie dostać.

Opublikowano

I kto to pisze xD

Opublikowano

dobry strukturalny kod? Serio nie masz pojecia co mowisz typie

Serio, nie bierzcie tego pod uwagę, stronę trzeba przepisać na nowo jeżeli ktoś chce z niej korzystać i mieć spokojną głowę. Strona tak jak i inne tego samego wlascieciela pandora/elite etc. sa dziurawe (sql inj) + na php7 juz nie pojdzie. Dodatkowo jakakolwiek zmiana w tym kodzie to udręka.

?? Proponuje udać się do psychologa, bo masz wyjątkową skłonność do obrażania innych ludzi. Oceniłeś typie kod nawet tego nie ściągając? Ja nic nie mam do aplikacji napisanych strukturalnie, ale ta jest źle napisana.

Opublikowano

­

Serio, nie bierzcie tego pod uwagę, stronę trzeba przepisać na nowo jeżeli ktoś chce z niej korzystać i mieć spokojną głowę. Strona tak jak i inne tego samego wlascieciela pandora/elite etc. sa dziurawe (sql inj) + na php7 juz nie pojdzie. Dodatkowo jakakolwiek zmiana w tym kodzie to udręka.

?? Proponuje udać się do psychologa, bo masz wyjątkową skłonność do obrażania innych ludzi. Oceniłeś typie kod nawet tego nie ściągając? Ja nic nie mam do aplikacji napisanych strukturalnie, ale ta jest źle napisana.

Dobra skoro chcesz tak gadać to proszę bardzo. Strukturalne aplikacje są do kitu, nie ważne jak bardzo byś miał zadbany kod. Skryptów PHP i Treści się nie miesza. Jeżeli mam być bardziej szczegółowy, to obiektowy też nie spełnia swojego zadanie. Z pomocą przychodzi MVC - Model View Controler który oddziela silnik, od treści i zapytań. Baa.. MVC jest wydajniejszy, przejrzystszy i pracując w grupie z grafikiem możesz spokojnie się dogadać.

I nie , nie potrzebuje psychologa, wkurwiają mnie tylko ludzie którzy k***a nauczą się jednego zdania "tutaj jest sqli" i powtarzają wielkrotnie to samo gdy ktoś udostępni stronę nie mając zielonego pojęcia o kodowaniu.

Opublikowano

­

Dobra skoro chcesz tak gadać to proszę bardzo. Strukturalne aplikacje są do kitu, nie ważne jak bardzo byś miał zadbany kod. Skryptów PHP i Treści się nie miesza. Jeżeli mam być bardziej szczegółowy, to obiektowy też nie spełnia swojego zadanie. Z pomocą przychodzi MVC - Model View Controler który oddziela silnik, od treści i zapytań. Baa.. MVC jest wydajniejszy, przejrzystszy i pracując w grupie z grafikiem możesz spokojnie się dogadać.

I nie , nie potrzebuje psychologa, wkurwiają mnie tylko ludzie którzy k***a nauczą się jednego zdania "tutaj jest sqli" i powtarzają wielkrotnie to samo gdy ktoś udostępni stronę nie mając zielonego pojęcia o kodowaniu.

Nadal trzymam się przy swoim. Nie musisz mnie oddzielania warstwy logiki od widoku, pomijam fakt, ze nie wiesz co gadasz mowiac o wydajnosci. Twierdzenie, że nie da się utrzymać kodu strukturalnego przy tak małej stronie jak ta(ofc. nie w tym stylu), jest tez trochę imo nad wyraz powiedzianie.

?? bo to prawda??

http://stackoverflow.com/questions/5741187/sql-injection-that-gets-around-mysql-real-escape-string 

'Obiektowy tez nie spelnia swojego zadania. Z pomoca przychodzi MVC' - ??????????????????? haha

nie wiem typie, nie masz pojęcia tak naprawdę o czym piszesz, jesteś takim krzykaczem, który leci z gębą do każdego, bo przeczytał dwa zdania o MVC i ma się za Bóg wie kogo

Opublikowano

@Ceesee po co wklejasz jakiś randomowy kod ? kogo to obchodzi?

Gtfo ma racje. Nikt nie koduje teraz strukturalnie i większość używa frameworków. Może do tego nie dorosłeś.

Masz rację Framework ułatwia bardzo pracę ;)

Opublikowano

@Ceesee po co wklejasz jakiś randomowy kod ? kogo to obchodzi?

Gtfo ma racje. Nikt nie koduje teraz strukturalnie i większość używa frameworków. Może do tego nie dorosłeś.

no to ze sie nie pisze to ok, ale ze nie da sie utrzymac aplikacji utrzymanej strukturalnie to beka

?????????????????

ja o zupie wy o dupie

odnioslem się do 'Strona cud miód. Dobry strukturalny kod.', 'myślisz pajacu, że ją w ogóle ściągałem ?', 'Jeżeli mam być bardziej szczegółowy, to obiektowy też nie spełnia swojego zadanie. Z pomocą przychodzi MVC

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po wgraniu nad polem logowania wyskakuje błąd: 

Notice: Undefined index: cell in C:\xampp\htdocs\strona9\index.php on line 51

a w pliku linia 51 to:

if($_SESSION['id'] == "") {

tak więc nie wiem w czym problem tkwi.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@IceShiva lub ktoś inny,

Co edytować żeby strona działała na hamaku?

Czy po prostu na nim nie zadziała?

Bo jak wpisuję w plikach config ip z końcówką .100 root i hasło, to nie działa :/

Warning: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on 'Tutaj moje IP' (111) in /home/p493870/public_html/inc/config.php on line 6
Blad.  
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...