Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V "Program przestał działać"

tatarzyn11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z gta v. Tydzien temu kupiłem, pobrałem i zainstalowalem gta v. Wszystko smigalo i przez cala fabule, gra wylaczyla sie 3 razy(tzn. sciecie gry i brak odpowiedzi). 

Nic z tym nie robilem, bo nie bylo potrzeby jak raz na jakis czas sie wylaczy to nic sie nie stalo. Problem pojawil sie dzisiaj. Otoz wczoraj w nocy przeszedlem fabule i dzisiaj postanowilem zacza grac Online (wczesciej juz gralem chyba z 30minut). W trybie online, gra w  ciagu 5 minut wylaczyla sie (brak odp) 2 razy i stwierdzilem ze tak byc nie moze bo gram ze znajomymi i niechcialem im psuc misji. Wygooglowalem problem  i wszedzie ludzie pisali zeby z aktualizowac sterowniki tak wiec zrobilem. I po aktualizacji gra nie dziala. Wlaczy sie social club, zaloguje i jak juz odpala sie gra to wyskakuje Program przestal dzialac. Sprawdzalem spojnosc plikow gry i wszystko chyba ok bo sie nic nie pobieralo.  Probowalem takze usunac z folderu update plik i sprobowac z aktualizowac social clubem ale nic sie nie pobiera i gra sie uruchamia. REinstalowalem directxa.

Moj PC:

Procek: Intel core i5 6600

16GB ram 

Grafika Geforce GTX960

Win 7 Ultimate

sygnax.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...