Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - nie pojawił się następny quest główny

artulappi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pytanie: Jest możliwość dodać zadanie: "ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" ręcznie do listy zadań? Niestety po ukończeniu zadania: "echa przeszłości" nie pojawiło się ono w aktywnych zadaniach. Lub czy jest możliwość przywrócenia zapisów, które się nadpisały?
Z góry dziękuję za pomoc :)

Opublikowano

Cześć, nie wiem czy da się pobawić w ręczne dodawanie questa do listy, chyba że pobierzesz moda na konsole i poszperasz czy da się dodawać questy.

(raczej powinno coś takiego istnieć bo chyba by nie stukali po 10h czy ile tam dla jakiegoś questa gdzieś tam w środku opowieści)

Jeśli się nie da mam jeszcze 2 inne propozycje:

-Spróbuj znaleźć save z przed questa i przejść go jeszcze raz.

-Jest jeszcze opcja która działa u mnie, albo to po prostu błąd: jeśli nie masz save zanim zacząłeś, skopiuj najstarszy save i zagraj w niego na innym kompie, wtedy questy fabularne się resetują.

Co do drugiego: nie dam sobie ręki uciąć, ale u mnie działa ten... błąd? 

epoi2p.png

Opublikowano

Najlepszym sposobem, będzie sprawdzenie brakujących plików na platformie (powinno się wtedy wszystko ładnie pobrać). Zgaduję jednak, że nie masz oryginalnej wersji gry, a piratom nie pomagamy na forum.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Daj screena jako dowód posiadania oryginalnej wersji. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że na najnowszej Steamowej wersji są takie bugi. Sprawdzanie spójności plików pomaga zawsze w takich błędach. 

Opublikowano

Proszę :)
(Może nie moje konto ale wiedźmin jest oryginalny :) )
https://drive.google.com/file/d/0BwDsqQu3BlVxbWdwdkV6cHZkWE0/view?usp=sharing
I tak jak już mówiłem, sprawdzenie spójności plików czy pobranie od nowa nie rozwiązało problemu.
Jakbym znalazł zapisprzed tym questem to bym na pewno to sprawdził. Ale niestety się nadpisał.

@1361622928-U485574.pngKruczae spróbuję twojego sposobu i wyślę zapis do kolegi. Mam nadzieję, ze któraś z rad pomoże :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...