Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery CS:GO na których grają PROplayerzy

yolinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, tak jak w temacie, zależy mi na znalezieniu takich serwerów - mój kolega ma IP jednego, ale - jako, że jest "ch*jem" to mi nie poda, więc będę wdzięczny i dam like'i jak Wy mi dacie :) pozdrawiam

sygnatura.png

Opublikowano

­

Cześć, tak jak w temacie, zależy mi na znalezieniu takich serwerów - mój kolega ma IP jednego, ale - jako, że jest "ch*jem" to mi nie poda, więc będę wdzięczny i dam like'i jak Wy mi dacie :) pozdrawiam

192.168.1.1

BezPozdrowień !

Opublikowano

https://steamcommunity.com/groups/NEOGEAR

Wejdź w link i tam znajdziesz IP do 3 serwerów NEOGEAR na których jest szansa że zagrasz z kimś z "pro". 

­

graphic.png

Opublikowano

@ref

POTRZEBUJESZ ?

- GRAFIKI RYSOWANEJ / 2D NA KANAŁ YT ?

- SKRYPTÓW NA SERWER MC ?

- STRONY WWW / HTML ?

PISZ DO MNIE ! ROZWAŻE WSZYSTKIE PROPOZYCJE !

Opublikowano

globalelite dm

znaczy gra tam mefju23 (taki ytber z 100k xD)

ostatnio tez widzialem na chyba soplica surf neo ;P

glownie wiem ze ludzie ze fnatic i envyus niektorzy graja na serwerach brutal

Opublikowano

nijogar czasem jakieś polaczki z wirtus pro grajom tam, ale nie wiem czy zaliczajom sie do prosuw.

czasem na twiterze z ameryki grajki podajom ip w nocy jak grajom ale ty hyba z eu jestesi wiec nie bendziesz gral tam

daj lajka jak pomogłem kumplu 

O nje, co za peh, kórte - myślałem, rze wipi to prosi. kórde

­

192.168.1.1

BezPozdrowień !

Zabłysnąłeś.

https://steamcommunity.com/groups/NEOGEAR

Wejdź w link i tam znajdziesz IP do 3 serwerów NEOGEAR na których jest szansa że zagrasz z kimś z "pro". 

­

O istnieniu neogara to wiem, lecz chodzi mi bardziej o zagraniczne serwery :) (zagraniczni pro playerzy)

Ale dostaniesz like'a, gdy limit mi się zresetuje :) 

globalelite dm

znaczy gra tam mefju23 (taki ytber z 100k xD)

ostatnio tez widzialem na chyba soplica surf neo ;P

glownie wiem ze ludzie ze fnatic i envyus niektorzy graja na serwerach brutal

taki pros mefju Kappa ;D

ok dzięki, też dostaniesz like'a, gdy limit mi się zresetuje :)

@ref bardziej chodzi mi o zagranicznych proplayerów :) 

sygnatura.png

Opublikowano

na serwerach inetkox często możesz spotkać polskich, że tak to nazwę, "półprosów", o których nawet nie miałeś pojęcia, że istnieją

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Na neogear grał kiedyś bodajże Scream, ale to może z raz. Francuscy prosi grają na francuskich dużych publikach. Fragshack ( tam może spotkasz jakiegoś prosa z tieru 2 - nie pamiętam drużyny ale spotkałem kogoś dobrego ) zobacz też brutalcs.

IP do niektórych brutalcs

CSGO Titan FFA DeathMatch by DediGames XtreM 77.111.205.215:27015
CSGO Titan HSMOD DeathMatch by DediGames XtreM 77.111.200.10:27015
CSGO Titan PISTOLS DeathMatch by DediGames XtreM 77.111.195.90:27015

na koxach możesz spotkać nie tier 1, z polski teamy np. LTN'a, Markosia, spotkałem z 2 razy mouzinho. :P
Na cs-katowice spotkasz np. furlana 

Ogólnie fragshack, brutalcs i nie wiem czy jeszcze istnieją jakieś serwery od verygames. Jest tego więcej a najczęściej prosi którzy streamują odpowiadają jaki to serwer. :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...