Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Za 1820rp

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wg mnie :

Zombie Brand (Z*******e animacje i wygląd)

Piekielny nasus (taniec snoop doga,Świetna animacja Q)

Bro olaf (dobre teksty i wygląd)

Wybranie jednego najładniejszego jest awykonalne ;)

Opublikowano

Moim zdaniem Battlecast Skarner - fajna animacja jeżdżenia (zamiast chodzenia), teksty, taniec (robo taniec), skille prezentują się fajnie.

Jeśli sam chciałbyś zobaczyć jak prezentują się legendarne skiny to zobacz je na YT :)

Opublikowano

Z dostępnych legendarek wg. mnie

- Blackfrost Anivia

- Super Galaxy Rumble

- Dark Star Thresh

A z unavailable

- Firefighter Trist

- Zombie Brand

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Super Galaxy Rumble, Blackfrost Anivia, Zombie Brand, Kayle z Eternicznymi Skrzydłami, Piekielny Nasus
Według mnie godne polecenia, ale sam zdecyduj

mogNI2J.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

• Dark Star Thresh - jest to nowy skin, na splasharcie wygląda bardzo przyjemnie. W grze umiejętności są zmieniony i prezentuje się nieziemsko. 

Dunkmaster Darius - całkowita zmiana umiejętności, jak dla mnie najlepszy skin do niego. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oczywiście, że skin do Dariusa, wygląda na prawdę epicko i jak dla mnie jest wart dużo wiecej niż 1820, ew. nowy skin do Thresha

Tak czy siak wszystko zależy od tego na jakiej pozycji grasz najczęściej i jaką postacią :)

anigif_sub-buzz-27474-1516737829-1.gif

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja twierdzę, że za taką cenę dobry jest Omega Squad Teemo. Wiem, że sam champion może wielu osobom nie pasować, ale sam skin jest bardzo ładny. Nowe zdania wypowiadane przez Teemo są bardzo klimatyczne (przynajmniej w angielskim dubbingu), a do tego wszystkie skille są ładniejsze. Podoba mi się też bardzo nowa animacja recallania

893961446222509646083.png

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...