Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam sponsora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

.

Witam.

Piszę te ogłoszenie, ponieważ podejmę współpracę z osobą, która zasponsoruje mój projekt Metin2.

Pokrótce przedstawię projekty, w których brałem udział :

13.02.2014r - SevorMT2 - pierwszy projekt przy, którym pomagałem technicznie ucząc się. Zajmowałem się na nim również forum. Projekt niestety nie stał długo. Jeżeli mnie pamięć nie myli serwer stał 2dni. Padł, ponieważ nie był odpowiednio zabezpieczony.

11.08.2014r - ArkaniaMT2 - mój drugi projekt przy, którym współpracowałem z Sasorim. Projekt wypalił. Stało około 4miesiące przy stabilnej liczbie graczy online.

15.01.2015r - MonteraMT2 - projekt, który miał przypominać starą concordie. Niestety nie wypalił, ponieważ stał miesiąc. Nie było $ na reklamę.

18.12.2015r - EraniS - nie startowałem z tym projektem. Sprzedałem im jedynie pliki.

05.02.2016r - Shine2 - projekt przy, którym dołożyłem wszelkich starań, aby stał stabilnie. Serwer stał miesiąc. Niestety nie miałem żadnej reklamy nawet na mpcforum, ponieważ powstał konflikt między mną, a administratorem forum. Serwer podobał się graczom. Nie miałem motywacji, ani chęci na poprawianie drobnych bugów przy tak małej ilości online, dlatego też podjąłem decyzję, że zamykamy serwer.

Nie posiadałem więcej projektów. Przy niektórych jedynie pomagałem.

Przejdźmy do rzeczy... Od sponsora oczekuję :

- uczciwości,

- budżetu(zakup vps pod prace, dedyka, grafiki, reklamy)

- zaangażowania,

- dobrego kontaktu

Od swojej osoby oferuję uczciwość, terminowość, udaną oraz stałą współpracę.

Możliwość skumania się na piwko bez problemu ^^.

Jeżeli jesteś zainteresowany podjęciem współpracy możesz skontaktować się ze mną poprzez :

- Prywatną Wiadomość na forum,

- Kontakt telefoniczny(numer podaję na PW)

- GG : 54132947

P.S

Tak pozdrawiam Adrian aka. Cannzas z tej strony. Wyprzedzając śmieszne komentarze w moją stronę... Miałem już kilka projektów, które stały i zarabiały $ i je wyłączyłem, żeby mieć z tego hajs i przez to jestem złodziejem itp. etc. skoro ludzie sami dobrowolnie kupowali te SM. Także jak masz zamiar pruć dupsko to śmiało. Zlewam na to.

Opublikowano

Adriana znam już trochę czasu, bywało różnie.

Ten łak znaczy Adrian ma sporą wiedzę, którą przekłada na swoje pracę, ale jak każdy trafia na totalnych debili, którzy tylko i wyłącznie przeszkadzają w kontynuacji bądź tworzeniu nowych projektów.

W tym momencie pod dłuższych rozmowach mogę go polecić.

Mam nadzieję, że projekt, który powstanie będzie ostatnim jego projektem na długi, ale to długi czas.

Opublikowano

.

.

Witam.

Piszę te ogłoszenie, ponieważ podejmę współpracę z osobą, która zasponsoruje mój projekt Metin2.

13.02.2014r - SevorMT2 - pierwszy projekt przy, którym pomagałem technicznie ucząc się. Zajmowałem się na nim również forum. Projekt niestety nie stał długo. Jeżeli mnie pamięć nie myli serwer stał 2dni. Padł, ponieważ nie był odpowiednio zabezpieczony.

11.08.2014r - ArkaniaMT2 - mój drugi projekt przy, którym współpracowałem z Sasorim. Projekt wypalił. Stało około 4miesiące przy stabilnej liczbie graczy online.

15.01.2015r - MonteraMT2 - projekt, który miał przypominać starą concordie. Niestety nie wypalił, ponieważ stał miesiąc. Nie było $ na reklamę.

18.12.2015r - EraniS - nie startowałem z tym projektem. Sprzedałem im jedynie pliki.

05.02.2016r - Shine2 - projekt przy, którym dołożyłem wszelkich starań, aby stał stabilnie. Serwer stał miesiąc. Niestety nie miałem żadnej reklamy nawet na mpcforum, ponieważ powstał konflikt między mną, a administratorem forum. Serwer podobał się graczom. Nie miałem motywacji, ani chęci na poprawianie drobnych bugów przy tak małej ilości online, dlatego też podjąłem decyzję, że zamykamy serwer.

- uczciwości,

- zaangażowania,

- dobrego kontaktu

Jeżeli jesteś zainteresowany podjęciem współpracy możesz skontaktować się ze mną poprzez :

P.S

Tak pozdrawiam Adrian aka. Cannzas z tej strony. Wyprzedzając śmieszne komentarze w moją stronę... Miałem już kilka projektów, które stały i zarabiały $ i je wyłączyłem, żeby mieć z tego hajs i przez to jestem złodziejem itp. etc. skoro ludzie sami dobrowolnie kupowali te SM. Także jak masz zamiar pruć dupsko to śmiało. Zlewam na to.

To co na czerwono, dlatego nie polecam.

­

Opublikowano

.

.

Witam.

- uczciwości,

- zaangażowania,

- dobrego kontaktu

P.S

To co na czerwono, dlatego nie polecam.

­

Jaraj ty to nawet jak miałes 20 graczy to się zajmowałeś. Props

­

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Nie polecam, nawet nie chodzi o "przeszłość z serwerami" ale zawsze dużo pierdoli a mało robi. A jak ktoś tak robi, to znaczy gówno robi.

Opublikowano

Jak ten oszust ma jeszcze czelność się pchać w tego Metina :D Kompletnie nic nie potrafi- nawet ciężko mu było wgrać pliki na serwer :D To jest trefniś, a nie technik. 

Opublikowano

Jak ten oszust ma jeszcze czelność się pchać w tego Metina :D Kompletnie nic nie potrafi- nawet ciężko mu było wgrać pliki na serwer :D To jest trefniś, a nie technik. 

BolekArt o były grafik z MonteraMT2 byłeś już na policji ? ^.^

Żenadix.

Nie polecam, j****y złodziej i oszust :) W dodatku nie potrafi totalnie nic.

Współpracowałeś ze mną ? Nie.

Więc opinie wyssane z palucha sobie daruj naprawdę, nie zabłyśniesz.

Również nie polecam powód ? Myślę że ludzie wyżej podali wystarczająco :). Oszust jak ich nie mało.

Nie polecasz, bo ktoś napisał? Współpracowaliśmy? Nie.

Więc również sobie daruj jak pan Piotruś.

Harnas ty tez jestes złodziej i oszust wiec nie oceniaj kogoś swoja miarą

Harnaś i jego bajeczne serwery...

Także szkoda mi słów. Są ludzie i parapety.

Bez pozdrowień dla osób wyżej.

P.S nie rób mi spamu w temacie Harnaś :*

Opublikowano

Zapłacono mi za ten komentarz 500$ :P

Polecam serdecznie autora postu [Adrianka], który zna się dobrze w środowisku metin2 :)

Mimo, że ja nic nie ogarniałem otrzymywałem wiele poradników dot. serwerów metin2, ale nigdy nie przyszło zmierzyć mi się z serwerem ;/.

Za dużo z tym było pierdolenia, mimo pozytywnego toku myślenia; Adrian próbował pomagać, ale mi wchodziłby bardziej tematy typu sieci, ddosy, analizowanie etc.

Polecam serdecznie Adriana i może tam coś pogadamy w sprawie rang ;)

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Nie polecam tylko 1 projekt stał więcej niż miesiąc  :yay:

Nie współpracowałeś ze mną, a serwery padły z braku reklamy, a nie z nie doświadczenia technika.

Nie polecam, ta osoba mało potrafi, Cannzas umiesz już zrobić, żeby łuczniki podchodziły pod miecz? xD­

a Ty już schudłeś?

Jak tam twoja mutacja i "cortium riiiiłoooork"?

#Odświeżam

Opublikowano

Polecam serdecznie autora postu [Adrianka], który zna się dobrze w środowisku metin2 :)

Mimo, że ja nic nie ogarniałem otrzymywałem wiele poradników dot. serwerów metin2, ale nigdy nie przyszło zmierzyć mi się z serwerem ;/.

Za dużo z tym było pierdolenia, mimo pozytywnego toku myślenia; Adrian próbował pomagać, ale mi wchodziłby bardziej tematy typu sieci, ddosy, analizowanie etc.

Dojcz staczasz się coraz niżej, c**j i tak już jesteś na dnie. 

Nie polecam tego pajaca, jedyne co on potrafi to podpierdolić coś zza granicznego forum. 

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

Dojcz staczasz się coraz niżej, c**j i tak już jesteś na dnie. 

Nie polecam tego pajaca, jedyne co on potrafi to podpierdolić coś zza granicznego forum. 

Jaki dojcz?

Zapraszam na ts3 w celu weryfikacji :)

Pamiętaj, też dojcza nie lubię [*]

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Jak już ktoś weźmie z nim współprace to go wyśmieje, no chyba, że szukacie osoby, która ma problemy emocjonalne, to wtedy polecam.

­http://scr.hu/0wtwl/ifg0n Żeby nie było ;D

Perserga mówiłem Ci przed mutację "riiiłorku".

Nie dość, że jesteś gruby to jeszcze rudy i się plujesz :lenny: :lenny: :lenny:

Więcej THC :lenny:B) B) B)

Opublikowano

Jak już ktoś weźmie z nim współprace to go wyśmieje, no chyba, że szukacie osoby, która ma problemy emocjonalne, to wtedy polecam.

Nie polecam go.

Gówno potrafi i te jego śmieszne zachowanie. Nie ładnie to tak matki obrażać.

@Dr Moondo

Opublikowano

Nie polecam go.

Gówno potrafi i te jego śmieszne zachowanie. Nie ładnie to tak matki obrażać.

@Dr Moondo

Jemilo pseudo grafik wbija na rejony.

Opublikowano

Nie polecam. Nie dość ze nie ma chęci na rozwijanie serwera to jeszcze kradnie i wyzywa innych. Na jego serwerze na pewno nie zagram,oraz odradzam komukolwiek sponsorować go chyba że chce zostać wych******

@btw dzięki właśnie zarabiasz okolo 10% albo i więcej na konto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...