Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam tytułu gry

KOSA0900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gdy miałem 11 lat mój kolega pożyczył mi grę "Emergency Fighters for live" (1). Na opakowaniu tej gry były również dodatki do gier i różne  gry, Chodzi mi o pewną grę która była na opakowaniu- nie pamiętam jej nazwy, postaram się ją jakoś opisać- było sie jakimiś robakami albo stworami w kosmosie (chyba na księżycu) oraz wybierało się mapki do wyścigów, gdy się ścigało, można było używać jakichś mocy np( latania, rakiety do przodu się puszczało) oraz gdy zepchnęło sie bota do lawy (zapamiętałem) oraz gdy samemu sie wpadło i się respiło na nowo to można było przejąc itemki bota- od tych itemków np 2 śmigieł można było latać, pamiętam również jakąś postać podobna była ona do ośmiornicy z tylu miała jakieś 2 ogony czy cos w tym stylu, kolor miała fioletowy, Niestety od kolegi nie mogę pożyczyć płyty , bo ja zgubił, Dziekuję

Proszę o nazwę tej gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...