Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polskie community, proszę o pomoc

xRecordPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie jak znaleźć w tym zjebanym kraju 4polaków co są normalni i nie są dziećmi 12letnimi co plują mordę do mikrofonu?

Wbijam k***a 30fragów z czego 2 w tabeli osoba ma 9fragów...

To już mój 4mecz przegrany pod rząd, w dodatku ktoś pod koniec vac dostał w meczu u mnie w teamie... spadłem z kałaszka do golda 3 k***a. mogę dać screeny bądź podesłać link do meczu, trenuję codziennie po 1h na botach, deatchmatch, nawet 1vs1 nawet kosy i nic k***a zabijam 3 i gine, 4vs3 przegrywamy z typem co mial glocka i 1hp

Legenda
Opublikowano

Kolejne konto zakładasz.... nikt tutaj cie nie szanuje, a tym wątkiem to tylko potwierdzasz. I co mamy z tym zrobić? Każdego wali to co napisałeś i jakie masz tam swoje życiowe problemy na gówno poziomie. Polecam szubienicę, podaj wagę, wzrost to jeszcze odpowiednią długość sznura podamy i wtedy pomożemy z całego serca.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Matchmaking Server Picker POLECAM.

Nie wybierze Ci rusków do teamu.

Opublikowano

Jeżeli masz dosyć rusków to albo esea czy tam faceit. Jeżeli nie umiesz ogarnąć rage w grze to raczej nie graj w nią hehe.

Spadasz do golda więc spotykasz słabszych graczy, to raczej normalne, że skoro grasz dobrze i masz 30 fragów to oni mogą mieć od 0 do 12.

Porządniejsza gra z mojego doświadczenia jest dopiero na obrońcy więc powodzenia.

lEuZo3Z.png

Opublikowano

Jeżeli masz dosyć rusków to albo esea czy tam faceit. Jeżeli nie umiesz ogarnąć rage w grze to raczej nie graj w nią hehe.

Spadasz do golda więc spotykasz słabszych graczy, to raczej normalne, że skoro grasz dobrze i masz 30 fragów to oni mogą mieć od 0 do 12.

Porządniejsza gra z mojego doświadczenia jest dopiero na obrońcy więc powodzenia.

obrońca? co to za ranga lul

k***a record jakbym cię spotkał w moim meczu to bym cię rozkurwił chyba 

i wracaj nagrywać mc xp 

Opublikowano

obrońca? co to za ranga lul

k***a record jakbym cię spotkał w moim meczu to bym cię rozkurwił chyba 

i wracaj nagrywać mc xp 

nowe odcinki z mc niedługo!

Opublikowano

Wiecie jak znaleźć w tym zjebanym kraju 4polaków co są normalni i nie są dziećmi 12letnimi co plują mordę do mikrofonu?

Wbijam k***a 30fragów z czego 2 w tabeli osoba ma 9fragów...

To już mój 4mecz przegrany pod rząd, w dodatku ktoś pod koniec vac dostał w meczu u mnie w teamie... spadłem z kałaszka do golda 3 k***a. mogę dać screeny bądź podesłać link do meczu, trenuję codziennie po 1h na botach, deatchmatch, nawet 1vs1 nawet kosy i nic k***a zabijam 3 i gine, 4vs3 przegrywamy z typem co mial glocka i 1hp

Widocznie jak przegrywasz to jesteś tam gdzie powinieneś być, jakbyś zasługiwał na wyższą rangę to byś wygrywał nawet jak drugi w tabeli miałby 9 fragów - zwłaszcza na takim niskim poziomie jakim jest g3 czy kałach. 

­

graphic.png

Opublikowano

Powiem tak jak wyszukasz 4 polakow to i tak 1 bedzie niedokurwiony(ty)

Polacy ruskie niemcy i inni tez za niedorozwinieci zalezy od czlowieka a nie z kad pochodzi xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...