Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inni nie widzą ludzi na kanałach publicznych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam problem założyłem serwer ts3 ostatnio i mam problem.

Jestem adminem i ja widzę chyba wszystkich, ale inni mówią że nie widzą czy ktoś przebywa na kanałach publicznych 

W jaki sposób mogę to zmienić jakoś krok po kroku jestem całkowicie zielony w tych sprawach

Tak wyglądają pozwolenia czyli standardowe dla takiego podkanału:

A tak  Guest

Opublikowano

@opalejr - system zaawansowanych uprawnień pozwala na uregulowanie różnego rodzaju poziomów które służą do regulacji rang. Dzięki nim możesz zrobić kilka rang administratorskich żeby każdy admin miał co innego oraz różnego rodzaju rangi karne/vipowskie/premium itd.

Ranga zapewne nie posiada mocy widzenia, co nie pozwala jej na spoglądanie kanałów.

Kolega wyżej dodał screen gdzie można włączyć te pozwolenia, jak już włączysz to przejdź do permisji i wpisz do filtra: i_channel_subscribe_power ustaw na większą moc oraz i_client_max_channel_subscriptions na -1

Opublikowano

Jeżeli będziesz potrzebował jeszcze pomocy przy ustawianiu zaawansowanych permisji to napisz na pw. Wyśle ci pare screenów z mojego serwera i wytłumacze zasady działania. :)

(')(.)(;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...