Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób Na Szybki I Intensywny Trening. Znacie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po raz kolejny ;p

Tym razem chciałbym abyście doradzili mi co mam robić aby w szybki sposób zyskać porządną rzeźbę i kondycję ale oczywiście bez żadnych używek.

Chcę abyście napisali mi dobre i sprawdzone sposoby na trening. Tzn. ilość powtórzeń oraz serii.

Jakie obciążenie najlepiej oraz jakie przerwy muszę robić pomiędzy seriami i treningami.

Do dyspozycji mam teren gdzie mogę biegać do woli, ciężarki x2 (22kg=1 (rozłożone na 2x2kg,6x1kg,2x5kg + gryf))

Mam 16 lat i trenowałem już trochę wcześniej więc jakie obciążenie zalecacie na dane partie mięśni.

Chcę aby to były propozycje sprawdzone i gwarantujące sukces.

PS. Jeśli byście mogli podajcie po jakim czasie otrzymam zamierzane efekty.

Za pomoc oczywiście plusiki.

Od razu mówię iż nie potrzebuję odpowiedzi typu "wujek google doradzi" itp.

Szukałem w google i jakieś 90% treningów potrzebuje używek itp a reszta mi jakoś nie pasuje.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

nie jestem jakims specem i wiele ci nie pomoge

co do ciezarkow lepiej dzwignac 5kg 100 razy niz 50kg 10 razy ... chyba wiesz o co chodzi, nie dzwigaj 22kg bo pewnie 50 razy nawet nie podniesiesz... a co do tych uzywek, to sa suplementy diety nie zadne sterydy czy cos... ale rozumiem ze nie chcesz tego wpierdalac to ok

duza role odgrywa dieta, nie chodzi zebys sie glodzil i odchudzal tylko jedz duzo bialka, rob brzuszki, pompki i tyle, myslisz ze sekret tkwi w jakichs dziwnych cwiczeniach to sie mylisz, wykonuj te "standardowe" cwiczenia ;] biegaj, jezdzij na rowerze, basen i tyle

na brzuch mozesz sobie robic a6w no i tyle

wejdz na ta strone to tam ci na pewno pomoga

To jest ukryta treść, proszę

@edit i jezeli chcesz szybko zostac koksem to nie zostaniesz ;] efektow nie bedzie po miesiacu sorry

Opublikowano

Dieta niskokaloryczna.

Jeżeli na rzeźbę, to jak najwięcej powtórzeń.

Suplementy ? Ok, jeżeli masz dobre nerki i wątrobę.

Poza tym, to a6w suxi i jest dla bab. Rób ABS2, z uwzględnieniem dolnych partii mięśni brzucha (podciąganie nóg w zwicie, podciąganie nóg na ławce etc.)

"Na czysto" efekty nie będą widoczne bardzo szybko niestety (:

Zależy od tego ile wcześniej trenowałeś/ jaką masz tusze i od DIETY.

Pamiętaj, dobra dieta niskokaloryczna z dużą ilością białek to podstawa.

@Edit

Tylko co również najważniejsze - nie napal się tak na to i nie zatyraj się. Przepalone mięśnie nie rosną (:

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

THX za rady. A i wiem iż efektów nie będzie po miesiącu ani 2 tylko dużo później. Jeśli chodzi o budowę mojego ciała to mam jakoś 186-190cm wzrostu a ważę jakieś 80-84kg bodajże ( ogólnie wyglądam normalnie) Trenowałem już wcześniej i jak na razie to na łapę biorę tylko 12kg (wiem mało ale musiałem przez 2 lata przestać trenować gdyż wybiłem sobie parę razy bark ;/) I takie pytanko lepiej żebym wpier robił na masę czy na rzeźbę od razu ale rzeźby chyba nie mam z czego jeszcze robić no chyba że wystarczyłoby wtedy żebym wpierdzielał dużo białka.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

poszukaj troche w googlach, glownie mniejszy ciezar po 4 serie na prawie kazda partie miesni tj. 22 , 20 , 18 , 16 powtorzen, dobierz odpowiedni ciezar, do tego brzuszki i bieganie, do wakacji i tak nie bedziesz pro koksem ale zawsze cos ;) przez pierwszy miech najlepiej idzie. Swietnie spisuja sie tez pompki, podciaganie na drazku.

everythingfou - sprawdź to.