Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak mieć duże staty na prywatnych serwerach jak nie chcesz klikać w poty

NeverTrue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

W tym poradniku napiszę jak mieć duże staty a dokładniej żeby automatycznie kupowało poty na statystyki

A więc:

1.Szukamy w itemshopie poty na staty i klikamy kup

2.I po kliknięciu tam jest:

http://adres.pl/itemshop/go.php?typ=el&item=3

3.Zaznaczamy ten adres i wchodzimy na strone

refreshthis.com

I uzupełniamy wg instrukcji:

1. wklejamy adres aby automatycznie kupowało http://adres.pl/itemshop/go.php?typ=el&item=3

2.Ustawiamy co ile sek ma odświeżać  najszybciej 2 sek

3. Klikamy start auto refreshing

i kupuje nam potki

O B R A Z K O W Y     P O R A D N I K

clo9ImP.jpg?1

Miłego potowania !

baner.png

Opublikowano

Słaby poradnik bo ograniczają was grzyby i 2sec to jest duże opóźnienie :P

w dziale poradników jest skrypt którego opóźnienie jest znacznie mniejsze, ale dla laików dobre i to

Hejo

Opublikowano

­

Czy przypadkiem nie ma jakiegoś szybszego sposobu? Widziałem jak na serwerach wbijali staty po 40mln w 1 h ;)

Można bez problemu kupować jedną potke na 1ms więc tysiąc potek na sekundę a na minute będzie to około 60 000potek

Zakładając że potka daje 55stat to masz 3300000 do każdej statystyki w minutę :D

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

­

Czy przypadkiem nie ma jakiegoś szybszego sposobu? Widziałem jak na serwerach wbijali staty po 40mln w 1 h ;)

Można bez problemu kupować jedną potke na 1ms więc tysiąc potek na sekundę a na minute będzie to około 60 000potek

Zakładając że potka daje 55stat to masz 3300000 do każdej statystyki w minutę :D

Ale jak to zrobić :/? Szukałem każdego sposobu i nic nie mogę wymyślić :/ Autoclicker mi tak nie wyklika :/

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

­

Ale jak to zrobić :/? Szukałem każdego sposobu i nic nie mogę wymyślić :/ Autoclicker mi tak nie wyklika :/
Szybciej bedzie przytrzymujac f5.
784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...