Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie zagram - Przeczytaj pozegnanie

Scobany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, witam wszystkich. Chcialem napisac ten temat poniewaz wielu graczy doszlo do takich samych wnioskow co ja. Administracja nie potrafila stanac na wysokosci zadania juz przed startem. Morale spadly praktycznie do zera. Bronilem administracji od poczatku tego projektu poniewaz wiedzialem ze to szansa na stworzenie nowej historii Metin2. Jednak teraz widac ze pasmo niepowodzen  i glupich bledow nawet jezeli nie sa z ich winy spowodowaly utrawe zaufania. Gracze nie chca wysluchiwac kojenych wymowek nowych terminow. Bo kto wie co bedzie po starcie? Kto wie jak poradzi sobie administracja?  Ja daje sobie spokoj. Szukalem odpowiedzialnej ekipy dobrego serwera bo nie mam  juz 14lat i nie chce pograc sobie tylko w wakacje. Bez zbednych żalów i smutkow dziekuje wszystkim i zegnam sie juz przed startem. Zycze powodzenia i zachecam do dyskusji. 

Opublikowano

Moim zdaniem trochę jesteś źle na to nastawiony. Owszem mieli oni problemy aby wystartować z betą. Ale wystartowali tak? Nie olali nas i wciąż pracowali.

2 Kwestia. To jeszcze nie wiesz jak będzie na starcie to dlaczego już kończysz grę? Będzie tam masa graczy z którymi można miło spędzić czas.  

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Sądząc po ilości bugów jakie wychodzą teraz na becie, po prostu ciężko sobie wyobrażamy jutrzejszy start bez żadnych problemów.

Napiszą nam, że jest tyle bugów do naprawienia, że start przeniosą na środe/piątek lub sobote itd...

Opublikowano

Sądząc po ilości bugów jakie wychodzą teraz na becie, po prostu ciężko sobie wyobrażamy jutrzejszy start bez żadnych problemów.

Napiszą nam, że jest tyle bugów do naprawienia, że start przeniosą na środe/piątek lub sobote itd...

Zgadzam się. Trochę kiepsko to zaplanowali. Trzeba było wpuścić więcej ludzi do testowania na 2-3tygodnie przed oficjalnym startem, żeby wyłapać i naprawić wszystkie błędy.

Opublikowano

Czesc, witam wszystkich. Chcialem napisac ten temat poniewaz wielu graczy doszlo do takich samych wnioskow co ja. Administracja nie potrafila stanac na wysokosci zadania juz przed startem. Morale spadly praktycznie do zera. Bronilem administracji od poczatku tego projektu poniewaz wiedzialem ze to szansa na stworzenie nowej historii Metin2. Jednak teraz widac ze pasmo niepowodzen  i glupich bledow nawet jezeli nie sa z ich winy spowodowaly utrawe zaufania. Gracze nie chca wysluchiwac kojenych wymowek nowych terminow. Bo kto wie co bedzie po starcie? Kto wie jak poradzi sobie administracja?  Ja daje sobie spokoj. Szukalem odpowiedzialnej ekipy dobrego serwera bo nie mam  juz 14lat i nie chce pograc sobie tylko w wakacje. Bez zbednych żalów i smutkow dziekuje wszystkim i zegnam sie juz przed startem. Zycze powodzenia i zachecam do dyskusji. 

"Mam już 15 lat i k**** mogę hejcić i płakać że nie będę grał, niech im się przykro zrobi że stracili takiego gracza, BO K**** MOGĘ" XDD

Kogo to obchodzi ziom? Zaśmiecasz forum tym tematem i tyle.

giphy.gif

Opublikowano

jest tyle bugów i takie lagi i wywalanie z channeli ze każdy chyba dobrze wie, ze ten jutrzejszy start to porażka i dopiero za miesiąc będzie można normalnie grać, na serwie, jak to wszystko ponaprawiają.

5113992856.png

Opublikowano

narQa nie będziemy tęsknić xD

graphic.png

Opublikowano

Narka

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

jest tyle bugów i takie lagi i wywalanie z channeli ze każdy chyba dobrze wie, ze ten jutrzejszy start to porażka i dopiero za miesiąc będzie można normalnie grać, na serwie, jak to wszystko ponaprawiają.

Część ( w sumie większość ) bugów naprawia się szybko jeśli odpowiednio dobrze zna się specyfikę plików serwerowych/klienta i możliwości języków skryptowych, które są używane, więc nic nie jest przesądzone z góry ;) Nawet ewentualne przesunięcie startu jest dobrym wyjściem, gdyż pokazuje tylko że administracja ma zamiar załatać te błędy, a nie dawać do dyspozycji półprodukt :)

W razie problemów GG: 7540011

Opublikowano

Mnie tylko zastanawia co robili ludzie na zamkniętych beta testach, jak na open becie wyszły tak banalne bugi pokroju Biologa...

Mimo wszystko serwer jutro raczej ruszy, oby ;)

beV5mzZ.png

Opublikowano

Tak to sie kończy jak 'programista' z przerostem ambicji chce stworzyc nowa gre na bazie starej xD pzdr Przemek ale antaris im nie wyszedu pisałem rok temu pisze i teraz xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...