Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opskins

metinioriks10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam pytanie co do opskins, sprzedawał tam ktoś coś ? strona jest wypłacalna jak sprzedam ? pieniądze szybko przychodzą na paypal, jak już przyjdą w dolkach to jak wypłacę na konto bankowe to w plnach będę miał ? 

ZA POMOC MAX LIKE :) 

Opublikowano

Strona w 100% wypłacalna.

Coś takiego na stronie ppala znalazłem

"Środki przelewane z jednego salda walutowego na drugie podlegają przeliczeniu po konkurencyjnych kursach wymiany."

Opublikowano

Wypowie się ktoś jak to jest z tymi dolarami ? ja na paypal mam pln zaznaczone to od razu jak oni zrobią przelew na mojego paypala to mam tam w zł czy pokażą mi sie tam dolarki ? 

Opublikowano

Jak ci wyślą w dolkach to dostaniesz w dolkach ale spokojnie . możesz zamienić na PLN. Klikasz zarządzanie walutami i wymieniasz na co chcesz według aktualnego kursu. Sprawdzone bo robię to kilka razy wtygodniu

Jak ci przyjdzie hajs to pokaże ci ogólną wartość w PLN a pod spodem będzie wypisane ile masz w PLN a ile w USD i jak będziesz chciał coś kupić lub przelać to musisz zamienić na jedną walutę

Opublikowano

Z paypal pobiera Ci równowartość w złotówkach.

Jeśli chcesz te dolary to musisz dodać walutę na paypal i Ci się będą wyświetlać.

Opublikowano

Na paypalu będziesz miał najprawdopodobniej dolary (przynajmniej ja tak miałem przy sprzedaży), a poniżej równowartość w złotówkach. Jeżeli będziesz chciał wypłacić na konto polskie to i tak przyjdzie ci w pln.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...