Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilogramy a fajki

232

Palenie  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Palenie pozwala zrzucić zbędne kilogramy

• TAK
      5
    • NIE
      21

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Witajcie użytkownicy od jakiegoś czasu męczy mnie pewien temat, z ciekawości szukałem informacji w internecie na temat chudnięcia przez papierosy. 

Jak to jest, czy ktoś z was pali dużo i zauważył że ubyło mu kilka kilogramów czy to tylko mit ?

.

Opublikowano

Jak chcesz schudnąć to po prostu mniej jedz i się ruszaj! Tyle wystarczy, nie musisz od razu układać diety i profesjonalnego planu ćwiczeń. Nie truj się syfem, bo w przyszłości się to odbije.

Opublikowano

Jeśli chcesz się napchać 400(0) różnymi substancjami, wliczając polon i rad, proszę bardzo.

A co do tego pomysłu, to tylko mit. Po schudnięciu będzie efekt jojo.

jpgG8fm.png

osu!Pepe counter: 000142

Opublikowano

wow, pierwszy głos na tak mój, elo

jak Ci sie chce jeść to palisz = jesz mniej, palisz wiecej, elo

tak, pomaga ale zbyt dużym kosztem :D

No dokładnie, jak jesteś głodny to palisz papierosa i głód przechodzi, znów jesteś głodny=znów palisz papierosa xD 

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Fajki odraczają moment, w którym poczujesz głód. Zjesz posiłek lub dwa mniej w ciągu dnia jeśli zastąpisz je fajkiem. W teorii da się schudnąć paląc, jak będziesz rzucał to znów przytyjesz.

Opublikowano

Palenie to nie dieta i waga nie spadnie od samego palenia. Zastępowanie jedzenia fajkami jest raczej na krótki okres czasu, ponieważ po pewnym czasie metabolizm zwolni i gówno z tego będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...