Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To podchodzi pod chwalnie się filmami

titeczeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eldo to nie troll (.hippo wie o że nie)

Na gg pisałem z jakimś typem on miał ustawiony tam wulgarny avek ale mniejsza, ogólnie tak podejrzewałem bo typ się strasznie zaczął chwalić co to nie robi ze ze swoja dziewczyna itp. I się zapytał czy mam zdjęcia jakiejś nieletniej na fonie czy coś (przy czym napisał że on ma) iii odpowiedziałem dla beki tak a ten wyskoczył że tam ma wujka w policji że mnie zgłosi za pedofilię (nie nie mam 18). Ogólnie choć mógł żartować bo też zignorował mnie to się tak nawet sram i coś może za to grozić/może mnie zgłosić?

Opublikowano

Trochę tak chyba żartujesz sobie z nas? Przecież nikt Ci nie może zabronić mieć zdjęcie jakieś osoby na swoim telefonie. Oczywiście, jeżeli rozmowa miała punkt odniesienia w temacie tabu wtedy różnie można to interpretować. Dlatego zawsze lepiej przy nieznajomych zachować trzeźwy umysł, bo bardzo łatwo można zostać sprowokowanym lub zmanipulowanym. 

Opublikowano

No ta tylko ja żartowałem że nieletnich (tak wiem chwalenie się tym to był chujowy pomysł) i typ już zaczął farmazony prawić. Że wujek w policji zajmuje się sprawą pedofili xD. Ja w to niedowierzam, więc pozostawiłem samo pytanie czy można za to zgłosić kogoś :p. A szczególnie że jeszcze na gg chce to zrobić.

Opublikowano

Ja mam na fonie zdjęcie córki sąsiadki która a 3 lata............i teraz co? skażą mnie za pedofilie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...