Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

graoskiny

xRecordPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem zbytnio, o co w tym chodzi. Jakieś młode osoby krzyczą, a Ty to nagrałeś z czarnym tłem i o to ta cała afera? Taki trochę troll, bym powiedział.

Opublikowano

Nie rozumiem zbytnio, o co w tym chodzi. Jakieś młode osoby krzyczą, a Ty to nagrałeś z czarnym tłem i o to ta cała afera? Taki trochę troll, bym powiedział.

@Yatis bo było na szybko, nie krzyczy, od kurw mnie wyzywał, jeśli według ciebie jest to spox to masz fajnych ziomków w szkole

Opublikowano

Wulgarny język w naszym kraju to codzienność, a młodzież co raz częściej używa języka nienawiści. Nie pochwalam tego, więc nie wprowadzaj zbędnego zamieszania. Wstawiając tutaj takie treści, napędzasz to jeszcze bardziej, bo duża rzesza młodych ludzi obejrzy twój filmik, a w praktyce może im się to spodobać.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wulgarny język w naszym kraju to codzienność, a młodzież co raz częściej używa języka nienawiści. Nie pochwalam tego, więc nie wprowadzaj zbędnego zamieszania. Wstawiając tutaj takie treści, napędzasz to jeszcze bardziej, bo duża rzesza młodych ludzi obejrzy twój filmik, a w praktyce może im się to spodobać.

Zgadzam się z tym stwierdzeniem ze od kilku tak granica wiekowa ludzi zaczynających używać wulgaryzmów się obniża, kiedyż jeszcze nie do pomyślenia było zęby dzieciak z podstawówki przeklinał i rzucał wulgaryzmami na prawo i lewo a dzisiaj to normalne ale to nie temat do takich dyskusji. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...