Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jeszcze jeden problem...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam mały problem... Mam slinik Paper Spigot 1.7.10. Wgrałem kilka pluginów:

AuthMe,

Essentials,

PermissionsEx,

Vault,

WorldEdit,

WorldGuard,

Mam taki problem ,że skakać mogę ale nie mogę się ruszyć stoje w miejscu i niemoge się ruszyć tak mam po zalogowaniu. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Po co mam usuwać AuthMe ... Jak plugin do logowania może być związany z niemożliwością ruszania się proszę Cię... Mam AuthMe Reloaded

Opublikowano

Po co mam usuwać AuthMe ... Jak plugin do logowania może być związany z niemożliwością ruszania się proszę Cię... Mam AuthMe Reloaded

Srak, chcesz pomocy czy nie? To nie usuwaj i miej ten problem, w dupie to mam.

Nie ucz ojca dzieci robić.

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

AdamGrzegorz zna się na rzeczy, a ty zamiast go słuchać to udajesz że się znasz na tym, a masz problem z taką błahostką 

Opublikowano

­

Skoro tak mówisz to wytłumacz co ma wspólnego plugin AuthMe z niemożliwością poruszania się? I podaj mi linijke w ,której zanegowałem twoje umiejętności lub Cię obraziłem. Wciąż proszę o pomoc i chciałbym zostać przy pluginie AuthMe.

Opublikowano

­

Skoro tak mówisz to wytłumacz co ma wspólnego plugin AuthMe z niemożliwością poruszania się? I podaj mi linijke w ,której zanegowałem twoje umiejętności lub Cię obraziłem. Wciąż proszę o pomoc i chciałbym zostać przy pluginie AuthMe.

Może to, że to jest jedyny plugin z Twojej listy który ingeruje w freeze. (np. przed logowaniem się) co może się równać z tym że plugin nie działa poprawnie.

Radzę skorzystać z innych pluginów, a jak już tak bardzo chcesz ten AuthMe to napisz do autora.

Poza tym, skąd mamy dokładnie wiedzieć co jest na rzeczy? Dałeś jedynie listę pluginów, NIC WIĘCEJ. Żadnych logów, żadnych konkretów.

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

­

Może to, że to jest jedyny plugin z Twojej listy który ingeruje w freeze. (np. przed logowaniem się) co może się równać z tym że plugin nie działa poprawnie.

Radzę skorzystać z innych pluginów, a jak już tak bardzo chcesz ten AuthMe to napisz do autora.

Poza tym, skąd mamy dokładnie wiedzieć co jest na rzeczy? Dałeś jedynie listę pluginów, NIC WIĘCEJ. Żadnych logów, żadnych konkretów.

­

Wybacz ,że nie dałem logów ale jestem początkujący... Zaraz je wyśle.

Znowu mam problem ,że niby nie mam permisji... Chociaż mam op'a i skonfigorowałem PermissionsEx.

http://pastebin.com/xjPit7is

A i jeszcze jedno plik permissions.yml

http://pastebin.com/ZJ3SsBKS

Za pomoc i odnalezienie błędu daje najlepszą odpowiedź.

Wciąż proszę o pomoc.

@AdamGrzegorz

@1361622928-U485574.pngSp1di

Opublikowano

Nie masz permisji do czego? Budowania? Jakiejś komendy? Czy czegoś innego?

Z tego co widzę to wchodzisz na serwer, ale się nie logujesz, tak jak koledzy wyżej napisali, wywal te AuthMe, bo to one ma cały czas jakiś problem.

Opublikowano

Nie masz permisji do czego? Budowania? Jakiejś komendy? Czy czegoś innego?

Z tego co widzę to wchodzisz na serwer, ale się nie logujesz, tak jak koledzy wyżej napisali, wywal te AuthMe, bo to one ma cały czas jakiś problem.

No nic trudno ... Wywale je i zobacze czy działa.... Chociaż chciałem zostać przy AuthMe bo to bardzo rozbudowany plugin.

Działa... Ale tylko w pewnej mierze bo dalej pisze "Nie można odzidaływać z GRASS itd..." Nie moge nic niszczyc chociaż mam Op'a i ustawione permisje ...

Już nie mam pomysłów. Ruszać się już moge ale dalej nie działa. Wciaż proszę o pomoc!

Opublikowano

Usuń plugin EssentialsAntiBuild, a budowanie będzie działało poprawnie.

Dziękuje! Pomogło usunięcie tego pluginu. I mam jeszcze jedno pytanie jest jakiś bardziej rozbudowany plugin na logowanie? 

Opublikowano

Sprawdź LogIt

Mam ten plugin i mi działa ,ale czy nie ma innego pluginu ,który jest aktualizowany do logowania? 

@Refresh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...