Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie bezpiecznie kupię konto z 30 lvl?

Savves

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, orientuje się ktoś gdzie kupie konto 30lv? Najlepiej z postaciami w miare tanio i zeby bana odrazu nie było.

Savves_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Giełda MPC, Allegro, ebay i strony skupiające sie na sprzedaży kont.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Polecam giełde MPC, oraz allegro, jak i strony na facebook'u ;)

Strony na Facebooku to najgorsze miejsce do kupowania konta, 99% z tego to scamy. 

Możesz jeszcze poszukać po znajomych, może ktoś akurat będzie chciał pozbyć się konta. Jeśli jesteś odpowiednio cierpliwy możesz poszukać wśród darmowych kont udostępnianych na nulledzie, jeśli któreś będzie niezweryfikowane, wiesz co robić ;)

­

Opublikowano

Masz racje w 100%. Kupywałem dwa konta w lolu dla braci, wszystko było na tip-top, zmienił emaila i passy - wysłałem PSC. Po czterech dniach odzyskał konto przez supporta, więc... Najlepiej jest samemu expić, albo jak napisał kolega wyżej, kupić od znajomego. :)

200.gif

POMOGŁEM? ZOSTAW LIKA ! :D

Opublikowano

Masz racje w 100%. Kupywałem dwa konta w lolu dla braci, wszystko było na tip-top, zmienił emaila i passy - wysłałem PSC. Po czterech dniach odzyskał konto przez supporta, więc... Najlepiej jest samemu expić, albo jak napisał kolega wyżej, kupić od znajomego. :)

To po co polecasz?

Allegro :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...