Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co takiego zagrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich czytających. Wakacje są coraz bliżej, sporo wolnego czasu i przydałoby się go jakoś zagospodarować. Zacznę od tego, że opowiem trochę o sobie. W 2008r. odkryłem grę jaką był Metin2, wciągnął mnie totalnie, przez pierwsze dwa lata grałem w niego ciągle, regularnie po kilka godzin dziennie. Później gra zaczęła tracić na jakości, 2010r. boty w m1 na zaprzysiężonych itp. wtajemniczeni wiedzą jak to kiedyś było. Po 2010 roku, wracałem czasami do metina na maksymalnie miesiąc, później już w niego nie grałem. Było to spowodowane tym, że ta gra sama mnie od siebie odpychała, grając w nią było mi smutno że nie jest to taki metek jaki był kiedyś. Mimo spędzenia w tej grze mnóstwa czasu, nie mam ochoty już w nią grać przez te zmiany które wprowadzono, privów też się to dotyczy.

Dwa lata temu olśnienie, kupiłem CS GO, na początku grałem w niego tak jak w metina, bezustannie. Mimo przegrania w gierce sporej ilości godzin, nie mam ochoty w nią grać, bo moja ekipa się rozsypała. Poza tym ile można grać w to samo ? Nie da się tak

Teraz pytanie do was, czy macie jakiś tytuł, który byłby w stanie zastąpić mi te gry ? Sprawdzałem wiele gier, bf3 w którego grałem, crysis 3, ale dowiedziałem się że nie warto go kupować bo mało osób gra, NFS MW 2012, ale nie mogę jakoś zostać przy tych tytułach na dłużej. 

Czekam na wasze propozycje, oczywiście gry maksymalnie do 2014r. bo do tych gierek mogę porównać specyfikacje mojego komputera :)

Opublikowano

własnie nie wiem czy chcesz multi/solo player troche by to ułatwoiło

ale z mutli to dużo gier nie masz do wyboru.... jakis wow, moze c9 (ale chyba tam średnio z ludźmi [na b&s`a poszli xD]), lol (ale no liga to cięzki orzech xD)

solo masz o wiele wiecej mozliwosci

masz tutaj moja liste gier w które coooooooooś grałem

995a064c33.png

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Może League of Legends? Niby każda rozgrywka taka sama, ale jednak gra ma w sobie to coś przez co tylu graczy w nią gra.

NosTale to gra podobna do metina, polecam sprawdzić. Grafika może i nie jest dla każdego wymarzoną, ale to nie ona jest najważniejsza.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...