Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z plikami serwerowymi Lastivia.eu s2 + MySQL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam maly problem po wgraniu plikow gotowych na serwer wyskakuje mi blad w maszynie i mam pytanie po wgraniu obu plikow jaka nadac komende w maszynie zeby dzialaly poprawnie ? i czy ma ktos Clienta do tych plikow i by mi go udostepnil Dziekuje za pomoc + lajki :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pokaż syserr z ch/db i auth.

tak naprawde stawiam serwer pierwszy raz i nie wiem gdzie jest ten syserr z ch/db i auth a nadal z tym walcze i nie moge sie polaczyc ;/ jestes w stanie pomoc mi przez Tv ? bede bradzo wdzieczny i dzieki za pomoc z gory :)

Opublikowano

tak naprawde stawiam serwer pierwszy raz i nie wiem gdzie jest ten syserr z ch/db i auth a nadal z tym walcze i nie moge sie polaczyc ;/ jestes w stanie pomoc mi przez Tv ? bede bradzo wdzieczny i dzieki za pomoc z gory :)

Musisz wejść tam gdzie masz pliki serwerowe rozpakowane na jakiejś maszynie.

Po wejściu w pliki będziesz miał pewnie jakieś nazwy typu: ch1, channel1 itp...

Gdy wejdziesz w owy folder, będą pliki i nazwie syserr oraz syslog w formacie .txt

Podeślij tutaj obydwa i zobaczymy co da się zdziałać :-) 

Napisz na mi na pw, może uda się coś zrobić przez tv

9H6xQYc.png

Opublikowano

Musisz wejść tam gdzie masz pliki serwerowe rozpakowane na jakiejś maszynie.

Po wejściu w pliki będziesz miał pewnie jakieś nazwy typu: ch1, channel1 itp...

Gdy wejdziesz w owy folder, będą pliki i nazwie syserr oraz syslog w formacie .txt

Podeślij tutaj obydwa i zobaczymy co da się zdziałać :-) 

Napisz na mi na pw, może uda się coś zrobić przez tv

nie wiem czy doszlo do cb pw jezeli nie 6616622 to moje gg jak mozesz napisz dzieki :)

Opublikowano

Napisz do mnie na gg masz tu

<------

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...