Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać Vladimirem?

MrHituPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta postać nie ma combo. Tą postacią trzeba umieć ogrywać przeciwnika. Można założyć, że E+W jest ciekawym mini combo. 

Na pewno walkę warto zacząć od R'ki, bo zwiększy Ci obrażenia i na koniec Cie wyleczy sporo. Potem odpalasz E+W (po plamie, która Cie przyspiesza wybuchnie twoje E i zada obrażenia) no a Q używasz kiedy się da.

Opublikowano

Staraj się harrasować przeciwnika z wymaksowanego Q, samo combo to właściwie kliknięcie E, Q i gdzieś tam W w odpowiednim momencie. Vladimir jest grywalny na topie, na midzie już raczej nie ma zbytnio prawa bytu.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Staraj się harrasować przeciwnika z wymaksowanego Q, samo combo to właściwie kliknięcie E, Q i gdzieś tam W w odpowiednim momencie. Vladimir jest grywalny na topie, na midzie już raczej nie ma zbytnio prawa bytu.

vladimir jest tylko na midzie grany, moda masz a pojecia o grze nie masz :( 

Opublikowano

Nadaje sie do mainowania? Strasznie mi się ta postać podoba, zdarzają się bany na silverze 5, ale mogę grać 2 moje ulubione linie czyli mid i top.­

Opublikowano

Nadaje sie do mainowania? Strasznie mi się ta postać podoba, zdarzają się bany na silverze 5, ale mogę grać 2 moje ulubione linie czyli mid i top.­

Graj póki możesz, niedługo dostanie  po kościach, jak bardzo to już zależy od riotu.Na tą chwile freeelo.

Opublikowano

Vladimir to postać na Topa, ta postać nie ma combo. Staraj się ciągle go harasować z Q, gdy widzisz że tym harasowaniem zabrałeś 2/4hp, smiało odpalasz ulta i kończysz. Ogólnie ten nowy vladimir jest tak mocny że elo ;)

200.gif

POMOGŁEM? ZOSTAW LIKA ! :D

Opublikowano

musze sie na to odpowiadac? Nie mozecie sie nauczc, ze jak kims ci sie przyjemnie gra i chcesz mainowac to nie lepiej jest to zrobic, a nie posluchac sie jakis randomow z forum? Mainowalem go przed reworkiem (miazga), ale po to juz calkiem co innego (duzo latwiej jest przegrac i jeszcze ciezej wrocic). 

Opublikowano

Vladimir to postać na Topa, ta postać nie ma combo. Staraj się ciągle go harasować z Q, gdy widzisz że tym harasowaniem zabrałeś 2/4hp, smiało odpalasz ulta i kończysz. Ogólnie ten nowy vladimir jest tak mocny że elo ;)

Na topa, na topa... Co wy macie z tym topem? Zagraliście sobie tym Vladem na midzie chociaż raz? Taki snowball może pójść że masakra, gdzie na topie ten potencjał tracisz :/ Wjeżdżasz na bota, kille za darmoszke i szczerze to plama daje ci bardzo save mida, ult fizza? Plama, ult lux? Plama, ult eza? Plama, cokolwiek innego plama. Osobiście uważam że postać lepsza jest teraz na midzie, ale na topie jak zawsze dobrze się sprawuje :) Chociaż jak widzę te heale po 700 hp to raczej nerf is comming :>

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...