Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja Archer na Antarisie?

GunZ1313

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zazwyczaj katowałem sure WP, i przez to już metin mi się przejadł, jak myślicie, czy granie solo archerem jest wykonywalne bez większych udręk? Chciałbym w końcu mieć jakieś wyzwanie i spojrzeć na tą grę z innej strony niż dotychczas i na koniec jak już przejdę te potencjalne piekło to będę mógł się rozkoszować grą PVP. 

Prosiłbym o jakieś porady, tricki, jak poprawnie grać postacią, ogólnie każdą pomoc która przyda mi się żeby ją wykorzystać jak już będzie można zacząć grać. 

Jeżeli znajdzie się prawdziwy archer który by chciał mi pomóc swoją wiedzą to w zamian mogę pomóc swoją paru letnią wiedzą na temat gry hearthstone. :)

518831445005751729602.png

Opublikowano

Dodam od siebie ze by expic ninja archerem trzeba pierw pakowac w szamana :D bez dobrego buffa archer nie da rady za bardzo :) za to z buffem kox dasz rade expic duuuuzo szybciej jak wielu bodych, mentali i WP :) kwestia SR, HP i dobrego buffa i czyscisz cale komnaty w V2 nawet na niskich poziomach mowie tu o 50+

PedroAnglia_euw_107_2.png

Opublikowano

jeśli byś miał jakąś ekipe to archer jest fajny ale, gdy masz zamiar grac solo proponowałbym zacząć gre bodym / wp wyexpic buffa, zarobić na eq i wtedy zrobić archera(lub coś innego)

Opublikowano

Na pewno zaczynaj od razu na 2 konta i exp buffa sobie bo bez tego to straszna lipa ;] Ale jak ogarniesz to jest całkiem przyjemnie ;]

Plus dla ciebie też nie mam zamiaru iść tam na łatwiznę(WP, Body)

6a0a2f8225ac7b2f.png

Opublikowano

Grać idzie o ile przyfarcisz z EQ. Mam tu na myśli, że postawisz coś konkretnie na expa. Tak długo mixować aż wypier***  aż pierdyknie coś porządnego. Potem yno buff też z lekką udręką podczas expa, ale jak już wymęczysz te dwa skille na G, to trzeba będzie zakupić marmurki i dobry łuczek. Grałem tak na PLu i jakoś się udało dojść do 70 lvla, ale to było z 3 lata temuuu.

Opublikowano

Wiadomo ninja archer to dobry łuk do expa bo praktycznie będziesz expił tylko na poli.

uh uh uh AŻ MNIE BRZUCH ZABOLAŁ  ;)  

Dodam od siebie ze by expic ninja archerem trzeba pierw pakowac w szamanad  :D bez dobrego buffa archer nie da rady za barzo :) za to z buffem kox dasz rade expic duuuuzo szybciej jak wielu bodych, mentali i WP :) kwestia SR, HP i dobrego buffa i czyscisz cale komnaty w V2 nawet na niskich poziomach mowie tu o 50+

zgodzę się w zdaniu   :D bez dobrego buffa archer nie da rady za barzo  :) Krótko na temat  do tej Postaci trzeba mieć mocny charakter :  wystartuje 20 Archerów z czego  utrzyma się z 5 dobrych  Jak na każdym serv reszta to będzie na skila lub znudzi im się klasa ;)  Na hard  Serv  Grając ta klasą  trzeba Mieć dobrą znajomość klasy rozdawania skili statusów ale to osoby grające długo to znają  ;)  MASZ DOŚWIADCZENIA TO NAGINAJ TA KLASA NIE MASZ POGRAJ ; Bodym lub WP 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...