Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdy włączasz voice_enable 1

xRecordPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbij suprema, pójdz na mm i traf jakiegoś polaka. Gierkę masz 100% przegraną, bo zacznie trollować tylko jak ktoś coś mu powie o tym jak gra. Na społecznościówkach to nawet nie ma co mówić, bo tam zawsze było spierdolenie. Problem w tym że nie można sobie pograć solo matchmakingu w tą grę, bo co chwile ktoś Ci grę trolluje.

Opublikowano

ale ty płaczesz, ja p******e... to znajdź sobie k***a inny serwer może z innego kraju a nie siedzisz na tym samym i narzekasz...

@NieZnaszMnie to znajdź sobie piątke, takie samo zdanie mogę mieć o tobie bo przecież też jesteś k***a polakiem, prawda?

Opublikowano

po to macie te komendę żeby nie musieć słuchać czegoś takiego, rozumiem że filmik był po części stworzony w celach humorystycznych, ale nie płacz o community.

Opublikowano

Fajna nutka tam leciała

Przecież jest możliwość mutowania oddzielnie graczy. Nie rozumiem o co ci dokładnie chodzi :P

Opublikowano

ale ty płaczesz, ja p******e... to znajdź sobie k***a inny serwer może z innego kraju a nie siedzisz na tym samym i narzekasz...

@NieZnaszMnie to znajdź sobie piątke, takie samo zdanie mogę mieć o tobie bo przecież też jesteś k***a polakiem, prawda?

Spokojnie, nie mogą mieć o mnie takiego zdania bo ja od razu nie trolluje gry jak ktoś mi zwróci uwagę. Najgorzej jak się trafi 2 takich pajaców i nic z nimi nie zrobisz. Mówię tu o polaczkach, bo to właśnie od nas są takie spierdoliny umysłowe. Nie dość że g****o będzie grał, coś mu powiesz to będzie w Ciebie strzelał. Pełny premade to jest jakaś opcja, ale nie zawsze jest jak. Kiedyś w tą grę dało się grać solo, teraz to raz na kilka meczy solo wygrywam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...