Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Youtube, pokój?

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zawsze zwlekałem z tym nagrywaniem, tlumacząc sobie że nie teraz i jestem bez dobrego sprzętu, na dzień dzisiejszy ogarnołem all, tylko musze ustalić kontent kanału, chociaż jak jest tematyka przeplatana z innymi tematami to chyba problemów nie ma w odnalezieniu widzów prawda?

Wstawiam mój dzisiejszy materiałek także gl hf piszcie co i jak, no i oczywiście krytyka pełnym zdaniem mile widziana.

https://www.youtube.com/watch?v=DcSCiDn7hwU

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Aha, no to ten, brak mi słów!

Edytuję, bo zapomniałem dopisać "proszę nie nagrywaj".

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Aha, no to ten, brak mi słów!

Edytuję, bo zapomniałem dopisać "proszę nie nagrywaj".

Ciekawy komentarz z argumentem, wystawiony na poziomie dziecka. Panu dziękuje. 

Opublikowano

O kurna... niestety ale chyba #2 ma racje....

Btw zajebista szafka na końcu

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No co mam Ci napisać:

Cmokasz jak byś próbował wydłubywać jedzenie z  zębów,  bardzo nieprzyjemnie się tego słucha. Mnie osobiście kurwica brała.

Film żartobliwy, ironiczny, co on w ogóle ma wnosić? Dla mnie ani śmieszny ani interesujący, jeden z filmików "co to kuhwa jest, koleś to świadomie nagrywał czy jest upośledzony?"

Trwa to 14:13, serio? Ja po 30 sekundach byłem bardziej zmęczony niż po 8 godzinnej robocie.

I pytanie co do pomieszczenia...  przeniosłeś się do tego bunkra z powodu chęci nagrania tego prześmiesznego nagrania, czy Cię tam wysłali bo mieli Cię dosyć?

Opublikowano

@Vaiktar

Ja powiem tak. Nagrywaj :D Trafiłeś we mnie tekstem o ślimakach xD

Żeby brzmieć lepiej proponuje popracować nad dykcją, ograniczyć wulgaryzmy, bo brzmią fajnie, ale im ich mniej tym mają wiekszą moc.

Spodobało mi się, ciekawi mnie jaki masz pomysł na kolejny odcinek.

P.S. Ty poważnie tam mieszkasz? Zawsze ciekawiło mnie jak to jest mieć takie małe obskórne mieszkanko w podziemiach

sygna.png

Opublikowano

No co mam Ci napisać:

Cmokasz jak byś próbował wydłubywać jedzenie z  zębów,  bardzo nieprzyjemnie się tego słucha. Mnie osobiście kurwica brała.

Film żartobliwy, ironiczny, co on w ogóle ma wnosić? Dla mnie ani śmieszny ani interesujący, jeden z filmików "co to kuhwa jest, koleś to świadomie nagrywał czy jest upośledzony?"

Trwa to 14:13, serio? Ja po 30 sekundach byłem bardziej zmęczony niż po 8 godzinnej robocie.

I pytanie co do pomieszczenia...  przeniosłeś się do tego bunkra z powodu chęci nagrania tego prześmiesznego nagrania, czy Cię tam wysłali bo mieli Cię dosyć?

place to mieszkam bro xDD kto by mnie tam wysłał :D coś tam ćmokałem poprawie to, przynajmniej postaram się w miarę możliwości. 

Miałem zrobić szybko odcinek ale jak komórką nagrywasz i wychodzi jakość całkiem z*******a to aż kusi by dopowiedzieć coś  jeszcze. (tak na końcu żułem bakalie chyba :#)

@Vaiktar

Ja powiem tak. Nagrywaj :D Trafiłeś we mnie tekstem o ślimakach xD

Żeby brzmieć lepiej proponuje popracować nad dykcją, ograniczyć wulgaryzmy, bo brzmią fajnie, ale im ich mniej tym mają wiekszą moc.

Spodobało mi się, ciekawi mnie jaki masz pomysł na kolejny odcinek.

P.S. Ty poważnie tam mieszkasz? Zawsze ciekawiło mnie jak to jest mieć takie małe obskórne mieszkanko w podziemiach

bunkier jak kazdy inny albo moze troszke specjalny, otóż internetu nie da poprowadzić kablem i musze korzystać z wifi na stacjonarnym.. szlimaczki faktycznie występują, czasem zostawiają coś białego na dywanie :( ale jak widzę jeszcze takie chodzące, to dziękuje im za prace wyrzucając je za okno... p.s przynajmniej jest cicho, żadnych wrzasków  i można w spokoju coś nagrać :3

Opublikowano

Ale Ty na poważnie tak mieszkasz? Powiedz mi proszę że nie xD

Opublikowano

O k***a pokój prawdziwego anona z karachuja xDD

Ale Ty na poważnie tak mieszkasz? Powiedz mi proszę że nie xD

Hobby takie jak yt wymaga zmiane warunków, ale w nocy mam drzewa i inne bajery w razie potrzeby 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...