Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tak wiało aż prądu niema (burza) ostżerzenie

Mateusz2015

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część już u wielu przeszły gwałtowne burze z silnymi wiatrami a u niektórych wciąż grzmi zróbcie zdjęcia burzy by zobaczyć co u was się w pogodzie dzieje.

Dzisiaj przez Polskę będą przesuwały się chmury burzowe które będą gwałtowne z intensywnie opadami deszczu i silnym wiatrem wiejącym 100km/h lub więcej.

Uwaga wiatr może wyrządzić szkody takie jak odłamane gałęzie drzew i przerwa w dostawie prądu.

Pogoda się nie uspokoi tylko za dwa czy trzy dni lub kilka godzin.

W Polsce zostały wydane ostżerzenia metodologiczne pierwszego, drugiego i trzeciego stopnia.

Ostrzeżenia znaczą że może bardzo silnie wiać, nawalne opady deszczu, gradu i możliwych trąb powietrznych to jest bardzo mało możliwe.

Uwaga niszczycielskie wiatr może narobić bałaganu na waszym podwórku.

Cała prawda to jest.

Spotkasz mnie na serwerach minecraft.

Mój nick w grze minecraft: mateusz2015_5102

Opublikowano

Burza przeszła, musiałem wymienić kartę do routera, bo najprawdopodobniej coś stało się z nadajnikiem od innej firmy. Dzięki za ostrzeżenie ale już u mnie przeszło.

343731479829004887779.png

Opublikowano

A U MNIE TORNADO PÓŁ ŁODZI ROZJEBAŁO OGÓLNIE MASAKRA TOTALNA

Ja też Łódź. Łodzianie mają najgorzej. Sam nie wiem czy to wiatr czy grzmi, hehe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...