Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Egzamin zawodowy?

ActiZz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jeśli nie stawię się na egzamin zawodowy a wszystkie oceny w szkole mam pozytywne to normalnie zdam klasę? I czy nie będę musiał płacić kar za niestawienie się na egzaminie. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie warto podejść do takiego egzaminu? Jeżeli się na nim nie stawisz, to Ci go nie zaliczą. Nie wpłynie to w żaden sposób na zaliczenie roku. Czasem może się zdarzyć, że bez zaliczenia nauczyciel przedmiotu zawodowego może Ci zagrozić nieklasyfikacje, bo takie przypadki osobiście znam.

Opublikowano

Witam, czy jeśli nie stawię się na egzamin zawodowy a wszystkie oceny w szkole mam pozytywne to normalnie zdam klasę? I czy nie będę musiał płacić kar za niestawienie się na egzaminie. 

Pozdrawiam.

tak i nie ziomeczku mordo

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Egzamin nie jest obowiazkowy do zdania klasy. Nie byles zmuszany do zlozenia deklaracji przystapienia do egzaminu.

Co do grzywny.. u nas kilka osob przez te 4 lata olewalo to i nie przychodzili zarowno na oficjalny termin jak i na poprawki egzaminow. Placic nic nie placili (choc szkola zabulila za egzaminatorow).

Ale slyszalem, ze ponoc teraz jak oblejesz egzamin i bedziesz chcial znowu do niego przystapic to placisz hajs. Tak nam nauczyciel informatyki powiedzial jak konczylismy technikum. Nie jestem pewien czy to tyczy sie tylko absolwentow czy tez uczniow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...