Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fallout 4 - wpływ zakończeń na DLC

Pan Kisiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MAM NADZIEJĘ ŻE BEZ SPOILERÓW

Witam, mam pytanie co do zakończeń fallout 4. Chodzi mi o to czy zakończenia mają jakiś wpływ na DLC do tej gry(Automatron i Far Harbon). Nie wiem czy to prawda że w  DLC Far Harbon jest się w wiosce gdzie znajdują się syntki które miały by mnie np atakować, lecz gdy ja zniszczę bractwo i będę na czele instytutu to nie będzie to jakiś problem? Może w tym dodatku syntki by mnie nie atakowały lecz tego nie wiem do końca dlatego się pytam. Bardzo proszę o odpowiedz od tych którzy grali w tą grę z DLC albo mają pewność co do swojego zdania. Nie mam za bardzo pieniędzy aby kupić DLC teraz lecz zrobię to, a nie chce mi się teraz explorować mapy a potem będę musiał wczytać grę i zrobić innę zakończenie co by było trochę bez.

Sam bardzo proszę o odpowiedz co do tego pytania lecz też proszę ograniczyć spoilery do minimum :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...