Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak długo jest szansa na bana?

TRV14E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, między patchami 6.8 i 6.9 używałem elobuddy i volibota i robiłem sobie nowe konto, bot wbił 30 lvl na drugi dzień patcha 6.9, od tamtego czasu na koncie nie były odpalane żadne skrypty/programy, jak długo jest szansa na bana? Zastanawiam się nad tym, ponieważ chciałbym kupić rpki i nie wiem czy konto nie dostanie bana niebawem.

Opublikowano

Myślę że zawsze będzie szansa na bana, gdy Nervarien kupił konto do serii w 10 dni do challengera (czy jakoś tak) i zostało ono zbanowane, a nie wiadomo ile ta osoba czekała aż sprzedała te konto.

Opublikowano

Myślę że zawsze będzie szansa na bana, gdy Nervarien kupił konto do serii w 10 dni do challengera (czy jakoś tak) i zostało ono zbanowane, a nie wiadomo ile ta osoba czekała aż sprzedała te konto.

Przecież Nerva sam konto levelował i dostał ub chyba w kilkanaście godzin, bo ban był niesprawiedliwy, więc co to za przykład? xDD

Opublikowano

Teraz konto dosyc szybko sie leveluje, polecam zrobic to samemu­ i grac bez obawy, ze dostaniesz bana, bo to tylko kwestia czasu

Opublikowano

Bana możesz dostać w każdej chwili. Jednego dnia używasz programów trzecich, a bana dostajesz po kilku miesiącach. Nie ma jasno określonego terminu, ale możesz dostać bana kiedy nawet nie pamiętasz już nawet o użyciu tego programu.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Jeżeli ktoś cię reportował to riot to sprawdza, ale masz szanse 50 na 50 na wyłapanie banika. Ziomuś lepiej expić samemu, przy okazji trenujesz. ;)

200.gif

POMOGŁEM? ZOSTAW LIKA ! :D

Opublikowano

Jeżeli ktoś cię reportował to riot to sprawdza, ale masz szanse 50 na 50 na wyłapanie banika. Ziomuś lepiej expić samemu, przy okazji trenujesz. ;)

granie na boty i na ludzi , którzy graja tez jak boty to trening, którego kazdy z nas potrzebuje, wiele z niego wynosimy :)

Opublikowano

Nerva sam konto levelował a bana dostał bo Rito uznało , że nabijał refy botami żeby dostać rp (a nabijali je fani Nervy - sam nawet jednego zrobiłem) o ile dobrze pamiętam. Link do filmu https://www.youtube.com/watch?v=r0dTt_5Mvno

Co do tematu mogłeś używać na 1 grze i za to bana dostaniesz , a ktoś inny po np 20 grach bana nie wyłapie.Szanse są 50-50 . Zastanawia mnie po co jednak bocić skoro exp wymagany do wbicia 30 lvla został zmiejszony dwukrotnie(??)

Rozumiem kiedyś kiedy 30 wbijało się w ch*j i trochę ale teraz to szybko idzie :)

Opublikowano

Nerva sam konto levelował a bana dostał bo Rito uznało , że nabijał refy botami żeby dostać rp (a nabijali je fani Nervy - sam nawet jednego zrobiłem) o ile dobrze pamiętam. Link do filmu https://www.youtube.com/watch?v=r0dTt_5Mvno

Co do tematu mogłeś używać na 1 grze i za to bana dostaniesz , a ktoś inny po np 20 grach bana nie wyłapie.Szanse są 50-50 . Zastanawia mnie po co jednak bocić skoro exp wymagany do wbicia 30 lvla został zmiejszony dwukrotnie(??)

Rozumiem kiedyś kiedy 30 wbijało się w ch*j i trochę ale teraz to szybko idzie :)

Zmniejszony dwukrotnie to i tak koło 150-200 winow, nie mam na tyle czasu aby tyle grać a normale nudzą mnie straszliwie, bo większość ma gdzieś czy wygra czy przegra, grają żeby sprawdzić postać z rotacji albo zabić czas i po chwili wyjść. 

Opublikowano

Levelowałem konto na L# dokładnie rok temu, wtedy wbiłem 26lvl w kilka dni, ostatnio sam dokończyłem levelowanie więc bana nie ma, ale to nie znaczy że nie może go być w przyszłości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...