Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Permban za flame

Intuix99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakiś czas temu (jakoś w styczniu tego roku) dostałem permbana za flame, no cóż, byłem toksyczny, nie ukrywam, niemniej jednak szkoda mi konta (wszystkie champy, z 50 skinów, wszystkie strony na runy, wszystkie runy i z 30k ip na górke) chciałbym jakoś to konto odzyskać. Czy jest jakakolwiek szansa odbanowania tego konta? Czy zdarzały się takie przypadki? Jeśli tak to jak się za to zabrać? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.

Opublikowano

Zapewne się zdarzały, ale to w bardzo, bardzo małej ilości. Spróbować zawsze warto, tak więc musisz napisać do supportu z miłą prośbą i przeprosinami etc. Jednak byłbym na Twoim miejscu sceptycznie do tego nastawiony.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Trzeba było nie wkurwiać innych

Hahahaha, to jestem ciekaw, czy gdybyś ty dostał 1 afka co grę lub jakiegoś trola, który nie będzie grał na lini która dostał, to czy ucieszylbys się, a może mu jeszcze gifta wysłał ;)?

Modki to dźiffki

Opublikowano

@ar_turok to nie jest powód do flamienia,flamiąc na kogoś tylko tracisz swój czas bo warzywniaki i tak nie załapią o co ci chodzi.Mute all i wj.Tak to jest irytujące jak jakiś zjeb obrazi się i pójdzie afk w 10 minucie ale trzeba grać.

Specjalista
Opublikowano

Trzeba było nie wkurwiać innych

Hahahaha, to jestem ciekaw, czy gdybyś ty dostał 1 afka co grę lub jakiegoś trola, który nie będzie grał na lini która dostał, to czy ucieszylbys się, a może mu jeszcze gifta wysłał ;)?

No i c**j, mute, i graj swoje, nie widzę problemu, często dostaje trolli, afków i jakoś nie wysyłam im giftów, ani nie wyzywam matek.

Opublikowano

Masz 0,1% Szansy na to ze dostaniesz UB. 

Lecz warto spróbować. Nie nastawiałbym się od razu w dobry sposób.

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

0% Szansy

Witaj Przywoływaczu,
Jestem Bard ISolveProblems i podróżując pomiędzy wymiarami usłyszałem echa Twojego wołania.
Oczywiście mogę to dla Ciebie sprawdzić, ale to nic nie zmieni, ponieważ nie mogę odblokować Twojego konta, gdyż jest to po prostu niemożliwe. Jednak masz teraz czas do refleksji, dlatego postanowiłem, że podam Ci w zamian kilka informacji, które może przez ten czas pomogą Ci w zmianie postępowania w przyszłych grach. 
Ogólnie rzecz biorąc, gracze, którzy zachowywali się toksycznie podczas gry, zostaną ukarani wkrótce po jej zakończeniu, pod warunkiem, że zostali zgłoszeni. W zależności od nasilenia niestosownego zachowania podczas gry mogą podlegać następującym karom: ograniczeniu korzystania z czatu, tymczasowemu zawieszeniu lub stałemu zawieszeniu konta.
Opublikowano

A ja będę typowym polakiem cebulakiem i dodam: bardzo dobrze, bo za flame się należy, o!

Jestem w stanie zrozumieć jakieś wyjątki, ale serio? Dostać perma? Przecież to trzeba nakurwiać błotem we wszystkich, w każdym meczu. Wstydziłbym się nawet przyznać do czegoś takiego.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Przezywałeś innych obrażałeś, dyskutowałeś na czacie nie potrzebnie to konta nie odzyskasz, cieszę się, że riot w końcu coś zaczyna działać na flamerów których nie brakuje, następnym razem rób tak jak ja to robie nie odpisuj na kogoś wyzywki bo on po jakimś czasie np po 5 minutach jak mu nic nie odpisujesz zacznie cię prowokować, ja mecz który trwał blisko 40minut miałem czat włączony i nie odpisałem nikomu, ale widziałem co piszę do mnie łepek niestety takie rzeczy się zdarzają dość często, gęsto, dlatego po meczu reportuje tych co dużo wyzywali, pisząc do supportu, gracz pisał obraźliwe słowa i załatwia sprawę na następny dzień gościu dostaje bana i po co takie pisanie ? Ano przemyśl sprawę, założycielu tematu.

Pozdrowienia na Summoner's Riffcie !!!

Opublikowano

Jak dostałeś perma z flame to musiałeś dużo i często wyzywać innych.

Za parę gier czegoś takiego się nie dostaje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...