Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocenicie mój team?

xRecordPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chcę się unosić, ale k***a dlaczego dostaję goldów które dostają mocno dostają w dupę na kałaszkach Wbijam prawie 30fragów a jeden nawet 10 nie zdobył

Myślałem że ten nowy prime na telefon coś da, a tu nic...

Przed meczem grałem godzinę na mapach treningowych, zresztą oceńcie sami ponieważ jakoś mnie takie coś nie zadowala :/

To nie żaden troll, nic takiego, po prostu chcę poznać waszą opinie drodzy  użytkownicy mpcforum.

Jedyne czego nie znoszę, to obrażania mnie bez powodu.

Daję wam link, proszę was, obejrzyjcie i nie zamykajcie tego tematu.

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-HhsAS-4woO5-YccRO-Wn8aF-8oZEC

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja gram na supremach i mam ludzi w teamie co na moje powinni siedzieć w gn - mg, a jednak. Poziom jest jeszcze gorszy niż był i nie masz co narzekać, moim jedynym wyjściem żeby wygrać cokolwiek jest granie 5. Prime miał tylko wpłynąć na ilość cziterów, ale jak można się domyślić jak byli tak będą i jakieś przypisanie numeru nic w tym nie pomoże.

Opublikowano

boze, na tym forum co chwile to samo... 

i dobrze ci tak k***a

kazdy ma slabszy dzien wiec o c**j ci chodzi

Opublikowano

Prime do boostowanych osób nic nie ma. Boostowani są praktycznie na wszystkich rangach i nic tego nie zmieni.

Jak ci to przeszkadza to tylko granie premade

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ale ból cipy jest o te rangi :D nie wiem jak by tylko sie ta smieszna ranga liczyla xDD, skoro myslisz ze jestes w c**j prosem 100% headshot plazma kat 2k4 1337 no scope sniper to znajdz sobie team najlepiej z samych globali bo oczywiscie grasz na poziomie globala  to tylko przez team przegrywasz na goldzikach xD 

Opublikowano

Załatw sobie piątkę i graj... a prime jest po to by zmniejszyć ilość cheaterów ;x 

Polecam użyć mózgu i nie pisać takich bezsensownych tematów  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...