Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Guard Mobile

Vejper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie! Mam problem, otóż posiadam aplikację na komputer, Steam Desktop Authenticator. Nie nie posiadam go na telefonie tylko na tej apce i otóż nie wiem jak włączyć tego Steam Guard Mobile na steamie. Otóż ostatnio mulił mi komputer i postanowiłem zrobić format, kolega ostrzegał mnie że potem nie będę mógł się zalogować na steam. Więc przeszedłem do Dane konta >> Dostosuj Steam Guard i dałem go na email. Zrobiłem format i miałem tą appke ponownie. Teraz gdy przechodzę do Dane konta >> Dostosuj Steam Guard to gdy wybieram opcje Dostosuj kody Steam Guard z aplikacji Steam na twoim telefonie. I gdy naciskam ten wybór na telefon to  wyświetla mi się steam guard i zielony guzik (Ukończone). I gdy to kliknę to przenosi mnie dalej do "Dane Konta" i gdy wchodzę dalej w Dostosuj Steam Guard to jest zaznaczona opcja "Na Przesyłanie Kodów na Email". A ja miałem token, I nie wiem jak teraz go włączyć :/ Proszę o szybką Pomoc.

448af8ced075a.png

Opublikowano

Boże... Używajcie normalnej czcionki i wielkości bo tego czytać się za bardzo nie da...

Jeśli wyskakuje Ci, że ustawiło Ci się to wystarczy, że poczekasz. Nie raz musiałem kilka razy ustawiać bo nie chciało "wskoczyć". 

Spróbuj włączyć na telefonie, później jak się zalogujesz na SDA i wtedy będziesz miał włączonego Tokena na dwóch urządzeniach.

Opublikowano

Boże... Używajcie normalnej czcionki i wielkości bo tego czytać się za bardzo nie da...

Jeśli wyskakuje Ci, że ustawiło Ci się to wystarczy, że poczekasz. Nie raz musiałem kilka razy ustawiać bo nie chciało "wskoczyć". 

Spróbuj włączyć na telefonie, później jak się zalogujesz na SDA i wtedy będziesz miał włączonego Tokena na dwóch urządzeniach.

@Borygard , Nie mam telefonu ;/ mam na tej appce na komputerze. (program).

­

448af8ced075a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...