Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Widoczność IP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest takie uprawnienie na ts. Nie pamiętam dokładnej nazwy ale jak poszukasz to znajdziesz.

Gdyby mi to pomogło byłoby fajnie... '' Poszukasz to znajdziesz '' Jakbym znalazł to nie pisałbym tematu ^^

Opublikowano

Jest permisja, która odpowiada za wyświetlanie adresu IP. Jak ja odznaczysz to osoba nie będzie miała możliwości zobaczenia adresu ip, z tym że tyczy się to wszystkich osób( nawet tych niższych rangą).

ip.png

Opublikowano

Jest takie uprawnienie na ts. Nie pamiętam dokładnej nazwy ale jak poszukasz to znajdziesz.

Gdyby mi to pomogło byłoby fajnie... '' Poszukasz to znajdziesz '' Jakbym znalazł to nie pisałbym tematu ^^

Możesz zabrać dostęp do wszystkich adresów ip /.

b_client_remoteaddress_view

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Jest permisja, która odpowiada za wyświetlanie adresu IP. Jak ja odznaczysz to osoba nie będzie miała możliwości zobaczenia adresu ip, z tym że tyczy się to wszystkich osób( nawet tych niższych rangą).

ip.png

Mi chodzi o to czy da się zrobić tak żeby niższa tanga nie widziała IP wyższej ; d

Opublikowano

ip.png

Mi chodzi o to czy da się zrobić tak żeby niższa tanga nie widziała IP wyższej ; d

Nie ma takiej mozliwosci.

Jest: brak mozliwosci widzenia IP - wszystkich, nie okreslonej rangi, za to odpowiada: view client remote address.

Opublikowano

ip.png

Jest: brak mozliwosci widzenia IP - wszystkich, nie okreslonej rangi, za to odpowiada: view client remote address.

Dzięki.

Do zamknięcia.

Opublikowano

ip.png

Dzięki.

Do zamknięcia.

Rekrutuj odpowiednich administratorów lub

http://www.mpcforum.pl/topic/1545198-openvpn-chroniony-adres-ip-dla-administracji/

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...