Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Poleciłby ktoś przydatny skrypt?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie poszukuje jakiegoś skrypty który by się przydał w grze, może też być skrypt do jakiejś postaci (sprawdzony)

Opublikowano

Chcesz grac jakas postacia, wchodzisz w baze skryptow sprawdzasz czy jest owy skrypt.Pobierasz go sprwadzasz czy dziala i masz super wow wszyscy sie ciesza.Z takich uniwersalnych skryptow to ci tracker i auto smite polece, a ogolnie to nie polecam uzywac elobuddy to kawał chłamu i gówna, pograj sobie na bolu czy #l.

Opublikowano

eb to wielkie g... 

Taki berbb nie potrafi sam wymyślić dobrej logiki to kopiuje wszystko jak leci byle działało. Ezevade w l# unika każdego Q zeda błyskawicznie, port od berbba to totalny śmieć wolny jak g... nie wspominając o jego gównianym porcie prediction - gdzieś już pisałem że on przekształca to tak byle działało, on nie ma pojęcia co się z czym je szczególnie w prediction, orbwalker, evade i sam to pisał w issue github. Port od berbba < eb. Ktoś musi powiedzieć o tym prawdę bo on myśli że robi wszystko dobrze a nawet tego w grze nie sprawdza...

Pierwszy raz Riven na linii [mid] miałem plat 3 zeda, oczywiście badao riven leaguesharp, żeby zrobić coś takiego na eb to można pomarzyć...

FukeoEE.png

gEsihgL.png

Opublikowano

@mar173 a jest jakiś crack czy coś do L# , czy jedyną opcją żeby go mieć to kupić?

Crack jest jeden gdzieś na jakiejś stronie typu nulled za dziwną walutę - ale nie chce mi się już tego szukać i ktoś tam prywatnie sprzedaje. Ale nie wiem kto i cracka nie mam.

Ja polecam GOS

jest dużo lepszy od elobuddy - prediction to cudo. Masz dużo orbwalkerów do wyboru.

Właśnie ulepszyłem swój skrypt i dodałem wsparcie dla open predict, gprediction i oczywiście zrobiłem swoje GamSterOn Prediction :)

Możesz sobie porównać te 3 pred do eb ... Nie ma porównania i wszystkie 3 biją na łeb eb.

http://gamingonsteroids.com/topic/11873-blitzgrab-18-support-all-orbwalkers-iow-pw-f7-goswalk-dac-supported-predictions-open-predict-gprediction-gamsteron-prediction/

GOS OnNewPath > EB OnNewPath, ogólnie lua jest szybsze od c# choć w tym evencie nie tylko o szybkość chodzi ale też o zwracane wartości

Jeśli chodzi o GOS Orbwalker to chyba najlepszy Platy Walk http://gamingonsteroids.com/topic/10813-platywalk/ zrobiony przez master tiera bez skryptów - dał zdjęcie farmy w 10 min 94cs shenem bez itemów, run i specjalizacji

Opublikowano

@mar173 a jest jakiś crack czy coś do L# , czy jedyną opcją żeby go mieć to kupić?

Crack jest jeden gdzieś na jakiejś stronie typu nulled za dziwną walutę - ale nie chce mi się już tego szukać i ktoś tam prywatnie sprzedaje. Ale nie wiem kto i cracka nie mam.

Ja polecam GOS

jest dużo lepszy od elobuddy - prediction to cudo. Masz dużo orbwalkerów do wyboru.

Właśnie ulepszyłem swój skrypt i dodałem wsparcie dla open predict, gprediction i oczywiście zrobiłem swoje GamSterOn Prediction :)

Możesz sobie porównać te 3 pred do eb ... Nie ma porównania i wszystkie 3 biją na łeb eb.

http://gamingonsteroids.com/topic/11873-blitzgrab-18-support-all-orbwalkers-iow-pw-f7-goswalk-dac-supported-predictions-open-predict-gprediction-gamsteron-prediction/

GOS OnNewPath > EB OnNewPath, ogólnie lua jest szybsze od c# choć w tym evencie nie tylko o szybkość chodzi ale też o zwracane wartości

Jeśli chodzi o GOS Orbwalker to chyba najlepszy Platy Walk http://gamingonsteroids.com/topic/10813-platywalk/ zrobiony przez master tiera bez skryptów - dał zdjęcie farmy w 10 min 94cs shenem bez itemów, run i specjalizacji

no fajnie ze orbwalker, szkoda ze nie ma skryptow do postaci w ogole

Opublikowano

Mało devów ale za to bardziej ogarnięci niż najlepszy z eb. Po za tym nie chce się robić skryptów dla tak małej społeczności ale co tam nie ma co patrzeć na ludzi.

Tak na moje oko Open Predict jest najlepsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...