Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka wyłącza się sama

mireks12345678

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po ostatnim patchu do CS:GO który był z tydzień temu (dodanie schodów na cbble itp.) moja myszka zaczęła wariować. Po chwili gdy wejdę na MM/AIM/Casual/GG czy cokolwiek innego wyłącza się sama na czas około 30 sekund, a następnie włącza. Powtarza się to dosyć regularnie (5-10min czasem szybciej). Dodam że ten problem występuje tylko w CS:GO, gdy działam na pulpicie lub jakimkolwiek innym programie/grze wszystko jest OK. Posiadam Razer Taipan. 

Co do tej pory zrobiłem:

-aktualizacja / przywrócenie starych sterowników myszki

-dodanie folderu steam do wyjątków w Avascie

-napisanie do supportu, w sumie zlali mnie i nic sie nie dowiedzialem

Niestety nie mam obecnie możliwości sprawdzenia csa na innej myszce ale tak jak już pisałem, wszystko jest bez zarzutu wszędzie oprócz csa. Ma ktoś może pomysł gdzie leży problem? Nie instalowałem żadnych nowych programów ani nie pobierałem torrentów.

Opublikowano

Kiedyś tak miałem...i kupiłem nową tylko takie rozwiązanie znam. Próbowałem pamiętam wtedy wszystkiego odłączałem, instalowałem do niej programy, rozwiązywałem problem prze Windows, robił aktualizację gry, zmieniłem nawet końcówkę USB, czyściłem USB w PC i NIC. 

Opublikowano

Sprawdziłem mysz jeszcze w CS:S i również się wyłącza. Może to coś ze steamem? Dzisiaj spędziłem z 4h przy TERZe i ani razu nie padła, wszedłem na chwile na aima i po chwili jeb. Dlatego troche trudno mi uwierzyć że coś jest z myszką. Może ktoś ma jakiś inny pomysł?

Opublikowano

mi tak samo, od tej aktualizacji cobble'a ze schodami, tylko ze mi na 2 sekundy sie wylacza i po chwili pojawia tam gdzie ruszylem wczesniej, jakby myszka dostala laga

Opublikowano

Tak tylko, że ja mialem tak w 3 czy 4 gach - zapomniałem dodać.

Może jednak coś jest w paczu. Zrób sobie odpoczynek od CS i zaczekaj może volvo coś zmieni bo się dowie. PS: SPRÓBUJ INNEJ MYSZKI 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...