Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa skrzynka gamma

xRecordPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to ma być jakiś żart k***a ze strony valve? czekam z miesiąc na skrzynkę a tu z dupy dostaję jakieś skiny które są czerwone a wyglądają jak szare? 

Tymi nowymi kosami to mogę se dupę podetrzeć takie są c*****e, jedynie ten karambit zielony przypadł mi do gustu.

Co sądzicie o nowej skrzynce gamma? Pozdrawiam.

Opublikowano

Ostatnie zdanie mistrzowskie xD

Moja opinia jest taka jak zawsze, zbędna aktualizacja skinów aby Valve zarobiło. Więcej osób otworzy skrzynki i straci pieniądze a osoby sobie pobiegają z kosami którymi nikt nie zabija. 

Opublikowano

Gamma mnie najbardziej przypadła do gustu spośród pozostałych serii pomijając pojedyńcze skiny, które dla mnie wyglądają futurystycznie (np. Asiimov czy jak tam sie to pisze albo Vulcan)

Ale 8€ za skrzynkę? Rly? :v

jpgG8fm.png

osu!Pepe counter: 000142

Opublikowano

Gamma mnie najbardziej przypadła do gustu spośród pozostałych serii pomijając pojedyńcze skiny, które dla mnie wyglądają futurystycznie (np. Asiimov czy jak tam sie to pisze albo Vulcan)

@niccosaint cena spadnie po jakimś czasie. te skrzynie są nowe

Opublikowano

Pozdrów YouTuberów, którzy kupowali skrzynki po 30€.

Z tych nowych kos to tylko te dopplery nowe są spoko, reszta to jakiś syf, z Jasnymi Wodami (wtf?) i czarnym Laminatem (który w innych jakościach niż fn będzie wyglądac jak vanilla) na czele. Jestem ciekaw ile będzie kosztował pattern Emerald w porównaniu do Ruby, Sapphire i Black Pearl. W tych emeraldach ciekawie się prezentują też te zwykłe patterny 2-4. 2 pewnie najdroższa będzie, bo fake emerald.

Co do skinów to pewnie sobie kupię tego glocka, reszta 2/10.

tenor.gif

Opublikowano

Jak dla mnie to najlepsza skrzynka z tych ostatnich paru, większość skinów wygląda okej a na zielonego karambita czekam z chujem w łapie

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Mi osobiście podobają się wszystkie skiny :). W końcu dodali CZERWONEGO GLOKA. Już myślałem, ze nigdy nie wyjdzie, wiec znów mogę się przymierzyć do zrobienia EQ tylko z samymi czerwonymi itemami (chodzi o tą obwódkę). :)

Opublikowano

[...] czarnym Laminatem (który w innych jakościach niż fn będzie wyglądac jak vanilla) na czele. 

Nowoczesna broń ma być wytrzymała! ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

­

jpgG8fm.png

osu!Pepe counter: 000142

Opublikowano

[...] czarnym Laminatem (który w innych jakościach niż fn będzie wyglądac jak vanilla) na czele. 

Nowoczesna broń ma być wytrzymała! ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

­

To idź sobie kupic jakiś nożyk night/ultraviolet/crimson web factory new xD

tenor.gif

Opublikowano

Skiny takie 2/10 . podoba mi się Tec . obrzyn i glock . kosy zielone żółte i czerwone są mega . reszta slabe .

Nowe skrzynki to powinni co pół roku puszczać a nie co 2 tygodnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...