Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do korzeni

ToKy0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim :) Mam do was małe pytanko aczkolwiek bardzo ważne :) Czy nie tęsknicie za serwerami typu FreeBuild, które obecnie wymarły? Serwery na których rude wydobywa się w normalny sposób, a nie kopiąc w klocu stone? Na którym działki nie są na flacie i działka nie znajduje się pośród pustki wydzielonej kwadratami? Nie tęsknicie za czasami gdzie wasz upragniony dom stał pośród miasta pełnym domów i drapaczy chmur? Kiedy Ploteme nie istniało? Kiedy surowce nie wydobywało sie na "kopalni"(czyt. Wiekim Klocu ze stone) tylko na mapie surowcowej gdzie inni czyhali aby odebrać wam wasz majątek?

Jeśli tęsknisz za takim serwerem zostaw po sobie komentarz, ponieważ taki serwer jest w budowie. Jednak sam wszystkiego nie zrobię, potrzebna mi osoba do stworzenia pluginów. Jednak nie na wersje 1.8 tylko na 1.9 ^^

Podejmiesz się takiego wyzwania by połączyć stare z nowym i wyciągnąć z nich wszystko co najlepsze?

Liczę na odzew i pokazanie swoich umiejętności!

Opublikowano

Jak zrobisz na rudy to będzie dużo cziterów i rozgrywka nie będzie miała sensu.

A poza tym sądzę że Unia Europejska musi być zniszczona.

Q8eOMob.png

Opublikowano

Kiedyś może i się fajnie grało, ale nie do końca lubię wracanie do starych czasów, które i tak nie wrócą. Czas idzie do przodu a cofanie się wstecz jest... żałosne.

A poza tym również sądzę że Unia Europejska musi być zniszczona.­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Od rud będą admini i pluginy dzięki temu wilk będzie syty i owca cała :)

A co do powrotu to nie wszystko się zmieni tylko podstawowe że tak powiem filary na których będzie opierał się serwer:)

Opublikowano

whitelisty co prawda nie będzie, ale ts planuje założyć aby komunikacja z innymi graczami na serwerze była jeszcze lepsza i wygodniejsza :)

Nie wiem jeszcze kiedy serwer powstanie ponieważ chce aby był on jak najbardziej dopracowany a nie dać ludziom serwer zrobiony na szybko. Do wybudowania mam około 200 budowli mniejszych lub większych, a mam na chwile obecną może z 50 więc jeszcze sporo pracy przede mną:) Ogólnie piszcie czy taki serwer miałby popyt. Czekam na wasze uwagi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...