-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
sanandre
sanandre
Cześć.
Mam problem , na laptopie mam zainstalowany windows 8 , system był od nowości na laptopie .
Ostatnio coś bardzo zamulał itp. postanowiłem oddać go do przeczyszczenia ( tego fizycznego , ze srodka laptopa )
Po powrocie gdy uruchomiłem laptopa był jakiś problem , lecz gdy się włączył wcisnąłem pulpit , nie zdążyłem jeszcze nic zrobić i się zawiesił, nic się nie dało zrobić tak więc wyciągnąłem baterie włączam jeszcze raz i to samo , więc postanowiłem go zresetować/sformatować ( taka opcja dostępna w windows 8 ), lecz jest to samo .
Gdy włączam laptopa w trybie awaryjnym to się nic nie dzieje działa normalnie , więc postanowiłem powyłączać wszystkie programy które się włączają na początku , lecz to nic nie dało .
Zrobiłem logi z gmera i FRST , wszystko robione było w trybie awaryjnym ponieważ inaczej się nie dało .
Addition.txt
FRST.txt
gmer.txt
Shortcut.txt
Moje tut'y
http://www.mpcforum.pl/topic/907802-tut-jak-zaoy-konto-na-cf-cn-chiny/ - Konto na CF CN
Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?
:P
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.