Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Windows 8 zawiesza się.

sanandre

Pytanie

Opublikowano

Cześć.

Mam problem , na laptopie mam zainstalowany windows 8 , system był od nowości na laptopie .

Ostatnio coś bardzo zamulał itp. postanowiłem oddać go do przeczyszczenia ( tego fizycznego , ze srodka laptopa )

Po powrocie gdy uruchomiłem laptopa był jakiś problem , lecz gdy się włączył wcisnąłem pulpit , nie zdążyłem jeszcze nic zrobić i się zawiesił, nic się nie dało zrobić tak więc wyciągnąłem baterie włączam jeszcze raz i to samo , więc postanowiłem go zresetować/sformatować ( taka opcja dostępna w windows 8 ), lecz jest to samo .

Gdy włączam laptopa w trybie awaryjnym to się nic nie dzieje działa normalnie , więc postanowiłem powyłączać wszystkie programy które się włączają na początku , lecz to nic nie dało .

Zrobiłem logi z gmera i FRST , wszystko robione było w trybie awaryjnym ponieważ inaczej się nie dało .

Addition.txt

FRST.txt

gmer.txt

Shortcut.txt

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...