Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga karna wyrzucająca z serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz ustawić danej randze uprawnienie

i_client_max_idletime

na 1, wtedy po kilku sekundach zostanie ona wyrzucona, chyba że będzie wykonywała jakieś akcje na serwerze.

Możesz też napisać bota, który będzie sprawdzał czy dana osoba ma rangę i ją kickować.

Mogę ci takiego bota ew. napisać.

Pisz na telegrama.

Opublikowano

Możesz ustawić danej randze uprawnienie

i_client_max_idletime

na 1, wtedy po kilku sekundach zostanie ona wyrzucona, chyba że będzie wykonywała jakieś akcje na serwerze.

Możesz też napisać bota, który będzie sprawdzał czy dana osoba ma rangę i ją kickować.

Mogę ci takiego bota ew. napisać.

Pisz na telegrama.

Tak jak kolega wyżej napisał. Gdybyś chciał takiego bota polecam ci skontaktować się z @K-Scripts on piszę w php i za opłatą zrobi ci raczej taką aplikacje.

GG do K-Scripts: 35694104

//

Opublikowano

Po co Ci zawsze tyle reklam w tych botach?  o.O

Konfiguracje można zrobić w jednym pliku, 70 linijek a bot na 30 o__o + te eole,printy  ... PO CO CI ONE? 

@KlataKlatoski

Tutaj masz krócej, wszystko w jednym, bez reklam a dla mnie przede wszystkim zgrabniej.

KickBot.rar

SKAN

Opublikowano

Po co Ci zawsze tyle reklam w tych botach?  o.O

Konfiguracje można zrobić w jednym pliku, 70 linijek a bot na 30 o__o + te eole,printy  ... PO CO CI ONE? 

@KlataKlatoski

Tutaj masz krócej, wszystko w jednym, bez reklam a dla mnie przede wszystkim zgrabniej.

attachicon.gifKickBot.rar

SKAN

Ahh jak zwykle udajesz Bóg wie kogo, a posiadasz wiedzę przedszkolaka. Człowiek jak mi się będzie podobało to wszystko tam sobie wsadzę.

Ciągle poprawiasz czyjąś pracę, a sam nie stworzysz nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...