Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostałem skina, o którym nic nie wiem

SirSligo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !
Otóż od niedawna zacząłem znowu pogrywać Yasuo, który jest moim mainem i mam na nim 14k punktów Maestrii. Pewnego dnia ( dokładnie we wtorek) grając nim zauważyłem, że posiadam do niego Skina - Yasuo w samo południe. Ucieszyłem się, ponieważ nigdy nie miałem do niego żadnego skina. Ciekawi mnie rzecz - jak mogłem go otrzymać? Nie kupowałem żadnego skina do Yasuo, ani nie wydropiłem go z skrzynek czy też nie otrzymałem go od żadnego gracza jako podarunek - Nie przyszła mi żadna wiadomość o tym, że otrzymałem owego skina...
Czy jakoś da sie sprawdzić w jaki sposób otrzymałem tego skina? Oczywiście ja tym skinem nie pogardzę, ale po prostu chce sprawdzić jak on do mnie trafił xD

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Ktos wysłał ci prezent, innej opcji nie widzę - po prostu jest to niemożliwe by otrzymać inaczej skina "za darmo"

Opublikowano

Mogłeś gifta od riotu dostać.Np za poprawe zachowania czy coś takiego.

pffffff dobre sobie

oni nigdy takich rzeczy nie robia, chyba ci sie to przysniło 

Była kiedyś taki ów prezent od RIOTU, dostałem akurat wtedy "Leśna Ashe" więc napewno nie z tego dostałem High Noon'a xD

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

pffffff dobre sobie

Przed rozpoczeciem sezonu 5 riot dawał losowe skiny każdej osobie, która dobrze się zachowywała.

Opublikowano

Jeśli nie masz tego w historii zakupów, nie dostałeś tego kiedy rozdawali darmowe skrzynki ani w postaci prezentu to zapytaj się supportu.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Jest jedna opcja.

Czy uzywales warsztatu hextech? Gdy byl pryma aprilis bylo tak ze za odblokowanie legendarnej skorki (kupno lub hextech) dostawales tajemnicza jako dodatek za free, w moim przypadku  nie pokazalo sie w ogole ze dostalem  ale w histori bylo 

u1lc.png
Opublikowano

14k maestri i main xD. Skisłem.

@topic może jakiś błąd. Pozostaje ci sie cieszyć.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Te 14k maestrii to zawsze coś, troche gier nim przegrałem i staram się grać jeszcze lepiej :)

Jedynie co się dowiedziałem od riotu, że dużo korzystałem z warsztatu hextech i moge mieć tego skina właśnie z tego powodu, ale jedynie co wziąłem ze skrzynek to Cosmic Reaver Kassadin :v

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Podobną akcję ma mój kumpel, gdzie na smerfie pojawił mu się skin Eteryczna Kayle(czy jakoś tak), a z żadnej skrzynki tego skina nie otrzymał. ;p Jak rito Ci nie powie, to nikt inny tego nie zrobi. :D 

Opublikowano

pffffff dobre sobie

bylo takie cos juz jak nie miales bana zadnego w przeciagu iles tam miesiecy to dostawales randomowego skina za free

14k maestri i main xD. Skisłem.

@topic może jakiś błąd. Pozostaje ci sie cieszyć.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

istnieje cos takiego jak konto smurf a poza tym mainem jest postac ktora lubisz grac i ci najlepiej nia idzie a nie ta ktora najwiecej przegrales ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...