Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Mag do 1350

Tjes2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy na jaką linie, ogólnie to:

Jungla: Fiddlesticks

Mid:Veigar/Morgana(Malphite - ale raczej go pod tanka)

Ogólnie preferuje Veigara, jego stakowanie jest naprawdę mocne.

Opublikowano

Up widzisz ze autor temaru nie ogarnia lola i wciskasz mu veigara ? mial by 20stackow w 20minucie.

Za 1350 dla cb polecilbym Fiddlestika trudno nim zginac latwy clear

Opublikowano

Up widzisz ze autor temaru nie ogarnia lola i wciskasz mu veigara ? mial by 20stackow w 20minucie.

Każdy musi się nauczyć a granie normali/na boty nie jest przecież problemem :) Fiddle trudno zginąć?Jego base hp jest jednym z najniższych w grze.I nie mow mi tu o fearze z q i silence na e bo mimo to jest podatny na ganki.Osobiście dozbierałbym do 3150 i kupił np Lux [calkiem przyjemny waveclear, shield , sner<nie wiem jak odmienic :D> ("unieruchomienie" przeciwnika), wszystko zależy od lini na którą planujesz go kupić ew jeżeli naprawdę musi być do tych 1350 to jak up morgana albo annie  :) A te "mieczyki" to PZ (Punkty Zasług] lub IP [influence Points]

Opublikowano

Tak trudno zginac

1.Na niskim lvl malo kto counter jungluje

2.Masz przedtraszenie i uciszenie oraz fajna pasywka ktora tez pomoze w ucieczce

Jak tu zginac ? gankujesz tylko gdy masz duza szanse na kill 3 skille pomagaja w ucieczce zhoyna (2item) guardian angel (3item) grajac nim mam srednio 3/5dedow na mecz niestety normale ale tymczasowo nie gram rankedow grajac irelia czy innymi champami mam aredio 6/10

Opublikowano

Tak trudno zginac

1.Na niskim lvl malo kto counter jungluje

2.Masz przedtraszenie i uciszenie oraz fajna pasywka ktora tez pomoze w ucieczce

Jak tu zginac ? gankujesz tylko gdy masz duza szanse na kill 3 skille pomagaja w ucieczce zhoyna (2item) guardian angel (3item) grajac nim mam srednio 3/5dedow na mecz niestety normale ale tymczasowo nie gram rankedow grajac irelia czy innymi champami mam aredio 6/10

przedtraszenie? Pierw naucz się pisać a potem bierz się za pomoc innym, jak narazie patrząc na twoje (tak wiem powinno być z dużej/wielkie [dla mnie to jedno i to samo]) posty jestem zaskoczony że ktoś potrafi pisać gorzej ode mnie :D Pisałem żebyś o tym nie pisał bo dla mnie nie jest wystarczające żeby komuś nowemu go polecić.Ja proponuję "bezpieczniejsze" picki z jakas np tarcza czy "hard cc" jakim jest stun :) //Więcej nie dyskutuję to nie temat do tego :)

Opublikowano

Nie ogarniam lola xD? Janna 6/8/28 (zabójstw, zgony, asyst) przed chwilą na Summoner's Rift - zwykła - pvp - wybór w ciemno xD fajnie się gra Janną szkoda ze nie ma takiej drugiej, lub podobnej postaci ;v

"PZ" mam 1800 ;v i bardziej wole grac jako support

Opublikowano

fajnie się gra Janną szkoda ze nie ma takiej drugiej, lub podobnej postaci ;v

Janna dobry wybór, polecam :v

Poleciliście takie championy jak Fiddle czy Veigar. One nie mają żadnego mechanizmu ucieczki, nie są łatwymi championami. Jeśli lubisz grać supportami to polecam Morganę. Łatwy champion, a jeden z silniejszych na tą pozycję. Wszystko przez bardzo długi czas snear'a oraz black shield'a. Może i nie ma escape'u ale jeżeli chodzi o supporta to przy dobrej grze nie jest Ci potrzebny.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

fajnie się gra Janną szkoda ze nie ma takiej drugiej, lub podobnej postaci ;v

Janna dobry wybór, polecam :v

Poleciliście takie championy jak Fiddle czy Veigar. One nie mają żadnego mechanizmu ucieczki, nie są łatwymi championami. Jeśli lubisz grać supportami to polecam Morganę. Łatwy champion, a jeden z silniejszych na tą pozycję. Wszystko przez bardzo długi czas snear'a oraz black shield'a. Może i nie ma escape'u ale jeżeli chodzi o supporta to przy dobrej grze nie jest Ci potrzebny.

Rowniez polecam Janine :D 

Na supporta "tanich magów" nie ma, jedyne co mi przychodzi do głowy to jak up morgana lub annie, zyra się też sprawdza tylko ,że kosztuje 6300 :P Ogólnie "magow" jako supportów nie ma tylu co tanków i zazwyczaj przekraczają twój obecny stan konta ale morgana to solidny pick :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...