Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bocone konto

liqeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po jakim czasie takie konto wybocone może dostać bana? Bociłem je do 29maja po jakies 6h dziennie i czasami w nocy tak z 5h.

U mad m8?

Opublikowano

Grane było tylko na botach więc wątpie żeby ludziom się chciało reportować, sam bot wykręcał dobre staty

U mad m8?

Opublikowano

W każdej chwili może zostać zbanowane. Szansa z dnia na dzień maleje. :)

Nie ma jakiegoś x%.

Opublikowano

Nie ma jakiegoś x%.

Mhm czyli z dnia na dzień mam coraz mniejsza szanse? Miał ktos taki przypadek żeby mu konto zbanowali po jakichs 3mies?

U mad m8?

Opublikowano

Nie ma jakiegoś x%.

Mhm czyli z dnia na dzień mam coraz mniejsza szanse? Miał ktos taki przypadek żeby mu konto zbanowali po jakichs 3mies?

mi tez zbanowali po paru miesiacach od wyboostowanie przez bota :P

Opublikowano

Grane było tylko na botach więc wątpie żeby ludziom się chciało reportować, sam bot wykręcał dobre staty

Tam też grają normalni ludzie i często rozpoznają boty. Boty powtarzają czynności i buildy. Właśnie głównie przez reporty od ludzi konto jest banowane uprzednio manualnie sprawdzane.

Opublikowano

Znajdzie się jeden, który Cię zreportuje i dostaniesz bana. Możesz dostać dzisiaj, jutro, lub za pół roku. Tego nie da się jasno określić, nie mamy pojęcia ile raportów zostało na Ciebie wysłanych i ile z nich zostanie rozpatrzonych.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...