Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konsekwencje prawne

Plesniawek#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem za 90zł na allegro 30 dolarów w skinach (kupowałem bez konta na allegro). Gość mi te skiny normalnie wysłał, a potem wieczorem napisał do mnie czy tu mi skiny wysłać na to konto, czyli pomylił mnie z kimś komu miał wysłać inne i dał mi skiny za 70 euro. Nic nie może zrobić co nie? Jego błąd, tym bardziej, że nie można sprzedawać skinów poza rynkiem steam

Opublikowano

Nic ci nie grozi, to jest jego błąd.

Zastanów się czy chcesz mu to oddać bo jednak ziomek jest uczciwy i cię nie wyrąbał na skiny.  ;)

Opublikowano

­Jeżeli gość się do Ciebie zgłosi, że się pomylił to oddaj mu, na pewno nie zostaniesz na "lodzie" :)

Sprzedawanie przedmiotów poza rynkiem Steam jest zakazane, więc nie ma żadnych konsekwencji prawnych

Opublikowano

Kupiłem za 90zł na allegro 30 dolarów w skinach (kupowałem bez konta na allegro). Gość mi te skiny normalnie wysłał, a potem wieczorem napisał do mnie czy tu mi skiny wysłać na to konto, czyli pomylił mnie z kimś komu miał wysłać inne i dał mi skiny za 70 euro. Nic nie może zrobić co nie? Jego błąd, tym bardziej, że nie można sprzedawać skinów poza rynkiem steam

hah, pofarcilo ci sie fajnie, sprzedawca pewnie teraz musi miec niezly ból dupki

nic juz z tym nie zrobi, bedzie ci pewnie grozil policja albo wpierdolem ale nic sie nie bój, bo sam jest frajerem i to jego błąd, mozesz se tera nosic te skiny ale ja to bym sprzedał w końcu 300zł piechotą nie chodzi hehe

a5z91yB.png

Opublikowano

Wyobraź sobie sytuację, że sklep "nie chcący" sprzedawał 2 pary spodni w cenie 1 i zapomniał o tym, a potem pozywa na policję etc wszystkich, którzy kupili je xD

Możesz oddać po dobroci i może spotka Cie jakiś prezent albo po prostu uciec, a koleś będzie następnym razem uważał lepiej :p.

Opublikowano

do zamkniecia

Powiedz przynajmniej jak się zachowałeś. 

Zrobiłem z tego 400k pkt na doublu i przegrałem wszystko, a potem jeszcze swoje skiny przegrałem xD

Przynajmniej karma wraca. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...