Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rage Plugin Hook przestał działać

Sebik48

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, podczas instalacji LSPDFR, gdy włączam już RPH wyskakuje mi, że Rage Plugin Hook przestał działać.

Gra jest oryginalna, pudełkowa wersja, komputer spełnia wymagania

System Windows 7 Ultimate 64x

Nie wiem co jeszcze mogę dopisać. Jak coś będzie potrzebne to piszcie :]

post-867159-0-42370800-1466020262.png

Opublikowano

Najnowszą, ze strony.

0_40_952_8173_ALPHA

lol

Instalowałem również starszą wersję, lecz nie pomogło

0_39_946_8098_ALPHA.

Aktualnie mam najnowszą wersję.

Jeszcze może się przydać to, tj. folder z zawartością gry

post-867159-0-49607300-1466021686_thumb.png

Opublikowano

8 gb ram

Windows 7 Ultimate 64 bitowy

Procesor: Intel Core i5-4460 CPU @ 3.20GHz

Karta graficzna: AMD Radeon R9 200 Series

Rage Plugin Hook działał mi, lecz bardzo dawno. Kilka miesięcy temu (około 2 miesiące).

Również próbowałem to włączyć bez antywirusa i firewall'a lecz nic nie pomogło. Dalej to samo.

Abyś potem nie musiał się dopytywać... jedyne mody jakie mam wgrane to jedno podmienione auto (nie licząc LSPDFR które nie działa, lol xD), próbowałem również bez tego podmienionego auta na początku, zainstalowałem je później.

Opublikowano

Czy Rage Hook miał jakiś update po ostatniej aktualizacji GTA? 
Jeśli tak, to wywal LSPDFR i zobacz czy wtedy przez Hooka odpalisz grę. Może LSPDFR coś skopało. ­

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jeśli tak, to wywal LSPDFR i zobacz czy wtedy przez Hooka odpalisz grę. Może LSPDFR coś skopało. ­

Bez LSPDFR dalej mam ten sam problem. Spróbuję to zainstalować jeszczę na kompletnie czystej grze i jak cos się wydarzy, to cię poinformuję.

Na całkowicie czystej grze też nic nie pomaga.

Opublikowano

Bez LSPDFR dalej mam ten sam problem. Spróbuję to zainstalować jeszczę na kompletnie czystej grze i jak cos się wydarzy, to cię poinformuję.

Czyli problem leży po stronie Rage Hook'a - nie miał on prawdopodobnie aktualizacji po najnowszym update GTA.

Opublikowano

Czyli problem leży po stronie Rage Hook'a - nie miał on prawdopodobnie aktualizacji po najnowszym update GTA.

Nie żeby coś, kiedy była aktualizacja najnowsza GTA? Rage Plugin Hook był aktualizowany jakieś 3 dni temu.

post-867159-0-07678400-1466071237_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...