Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z skinem

maslana3333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawdopodobnie to zależy od serwera ponieważ też tak już miałem a na moim serwerze było wszystko okey może to też być wersja na jaka jest podejrzewam że to wersja 1.8+ ;)

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

Prawdopodobnie to zależy od serwera ponieważ też tak już miałem a na moim serwerze było wszystko okey może to też być wersja na jaka jest podejrzewam że to wersja 1.8+ ;)

Tak gram na wersji 1.10 singiel ale na serwerze 1.9 jesteś w wstanie mi powiedzieć co mogę z tym zrobić?

Opublikowano

Tak gram na wersji 1.10 singiel ale na serwerze 1.9 jesteś w wstanie mi powiedzieć co mogę z tym zrobić?

Jeżeli masz dostęp do FTP serwera, to możesz wgrać plugin, który ręcznie będzie pobierał i cachował skiny graczy. Jeżeli nie masz, to nic nie możesz zrobić.

Opublikowano

... modźank zablokowało skiny dla serverów wspierajace piractwo...

innymi słowy wszystkie servery z OnlineMode: false będą ignorowane i nie będzie zwracana im informacja od premium

naprawić może to administrator... Albo włączajac OnlineMode rezygnując z graczy NoPremium

którzy przeważnie i tak niewiele pomagają na serverze a głównie niszczą innym prace i wulgarnie się odzywają 

ALBO

można zainstalować plugina... który nieco spowolni pracę servera ale przynajmniej pozwoli widzieć skiny

oto plugin: https://www.spigotmc.org/resources/skinsrestorer.2124/

dodam że aby gracze widzieli swoje skiny trzeba im dać odpowiednie Permissje

plugin zezwala też na używanie skinów graczom NoPremium jednak z limitem tego że mogą oni użyć

skinów tylko innego gracza który ma już wykupione premium...

//Edit:

ale w sumie nie do końca odpwiedziałem ci na pytanie...

nic z tym nie możesz zrobić może z tym zrobić coś tylko właściciel / administrator z dostępem do FTP / SubKonta

sam możesz jedynie przenieść się na inne servery typu

Hypixela czy ExplodingTNT albo na mój server xD to jedyne na których gram... więc innych ci zaproponować nie mogę :P

innymi słowy grałeś po prostu na serverach pirackich...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...