Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu tak?

TR!K3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie zwykle konto ogolnie gram na cheatach albo troluje gry itp wiec mi banuja...

Jeszcze dziś byłem unRanked xD

Na koncie na którym gram mam 10 zagranych rankedów 3 win 7 loss...

no to odpalam rankeda ogólnie mój team zaczął się kłócić że typek który miał iść na topa idzie na mida itp xD wiec postanowiłem że nie ma sensu i ide trolowac :)

Zagrałem gre zrobiłem 0/11 i co? 

1: http://i.imgur.com/2x5Ce6e.png

2:http://i.imgur.com/a8S5WOM.png

Na moim głównym koncie mam Golda IV ale od zera do śliveraa V zbieralem normalnie :D

Może ktoś mi powie czy coś sie zbugowało czy jak xD?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

3 winy 10 przegranych w ciągu 10 gier staryyyyyy to pewnie dlatego xD

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Na koncie na którym gram mam 10 zagranych rankedów 3 win 10 loss...

Panu już podziękujemy. Nie dość, że używasz nielegalnych oprogramowań to jeszcze kaleczysz matematykę na poziomie 2 klasy szkoły podstawowej. 

Zdaje sobie z tego sprawę, że się pomyliłeś, ale fajnie jest pośmiać się z takich ludzi jak Ty.  ;) 

Wątpię by ktokolwiek wytłumaczył Ci dlaczego wpadłeś do takiej a nie innej dywizji. Napisz do supportu, od nich otrzymasz najlepszą odpowiedź - tylko nie chwal się, że jedziesz na skryptach.  :v 

maybenow.png

Opublikowano

3 winy 10 przegranych w ciągu 10 gier staryyyyyy to pewnie dlatego xD

literówka xD 

Po prostu jestem ciekawy dlaczego tak się stało :P 

Można zamknąć temat bo widzę że tylko spiny. A kolega wyżej to chyba ma jakiś problem że gram na skryptach powiem ci tylko że riot ma tak głęboko w dupie cheaterów jak ja to co napisałeś :P Może w końcu dostane bana po 4 miesiącach grania na tym kącie. 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Co do tematu to logiczne ze gdzies cie musialo przydzielic po 10 rozegranych rankedach. Byc moze "poziom ludzi" z ktorymi grales te rankedy nie byl az tak niski dlatego przydzielilo cie do silver v... 

choc nie wiem czym tu sie dziwowac, to jest dosc niski poziom...

nie rozumiem tez takich ludzi jak ty. po co trolowac gry? niektorzy nie maja duzo czasu by grac w lola i graja dziennie 1 max 2 gry i nawet jesli przegrywaja chca sie pobawic do konca a ty z swoim marnowaniem czasu tylko psujesz cala przyjemnosc z gry. 

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...