Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stale usuwające się komendy

QjuQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, otóż mam taki problem, ze co włączenie cs usuwają się mi niektóre komendy np: na zmiane połozenia broni itp., nie przeszkadzało mi to lecz zmieniłem na aliasy niektóre komendy i teraz nie mogę otworzyć tabeli ani zmieniać broni na Q co włącznie muszę je odnowa dodawać. Proszę o pomoc (same komendy oraz jak je zaaplikować do cs, aby się nie usuwały ;p Napomknę, że dodawałem je przez konsolę w grze ;p

Opublikowano

Dodaj te komendy i ustaw tylko do odczytu:P a jak będziesz chciał jeszcze jakąś dodać to odznacz, dodaj komende i zaznacz 

Opublikowano

Nie miałem zaznaczone tylko do odczytu i problem nadal się pojawia zapomniałem dodać, ze to tylko niektóre komendy usuwa, bo np: powiększenie celownika na h i skok na scrollu działają :< Chyba \, ze daje złe komendy do złego pliku z confingiem nwm możecie mi dać te komendy do tabeli i do zmiany broni na Q oraz gdzie dokładnie mam to dac ? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...