Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana Androida na Windows Phone.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Miałem wcześniej telefon z WP, niestety go zgublem i w tym momencie mam z Androidem, moje pytanie brzmi, czy jest możliwość zmiany systemu operacyjnego z Androida na WP ? Ewentualnie odpalenie jednej gry na androidzie z WP, nie byłby to problem gdyby nie to, ze w tej grze jest logowanie za pomocą maila microsoftowego i zapisywania stanu gry w chmurze, głównie chodzi mi tylko o tę grę. Mógłby też być emulator WP na komputer, wszystkich tych opcji szukałem i niby byla zmiana androida na Windowsa lecz nie mogłem tego zrobić na tablecie z powodu małej pamięram. Z góry dziekuje za odpowiedz. ling do gry: https://www.microsoft.com/pl-pl/store/apps/dragons-blade-ii-fx/9wzdncrfj2tk

Opublikowano

Nie ma żadnej możliwości. 

p.s. Perzcież z to nie problem kupić używkę Lumie na grosze, od 100 zł już mozna spotkać 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

p.s. Perzcież z to nie problem kupić używkę Lumie na grosze, od 100 zł już mozna spotkać 

Nie da rady tez włączyć na komputerze? Wiec jednak musze zastanowić się nad zmianą telefonu ;/

Opublikowano

Nie da rady tez włączyć na komputerze? Wiec jednak musze zastanowić się nad zmianą telefonu ;/

Sprawdź czy ta gra jest w sklepie Windows. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Jak w sklepie Windows? Nie do końca rozumiem. Mam Win 7 ;x

Opublikowano

To na Windowsa 7 na pewno nie ma. Od 8 masz Sklep Windows. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

To na Windowsa 7 na pewno nie ma. Od 8 masz Sklep Windows. 

Hm z tego co widze jak wszedłem na sklep z internetu to nie ma możliwości odpalenia jej na komputerze, no trudno, dzieki za pomoc i wgl ;3 zostaje mi kupienie nowego telefonu hah

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...